kciuk pisze:
A czy jak Buźka się odnajdzie to wróci do tej Pani?
W ŻYCIU!!!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
violavi pisze:Może dorobić jeszcze ogłoszeń i ja rozwieszę?
A może ogłoszenie w NTO zamieścić (można by zrzucić się na nie)?
CoToMa pisze:Ani jednego telefonu?
violavi pisze:Obeszłam teren, część ogłoszeń pozrywana, na obu przystankach przy szkole ogłoszeń nie było, dokleiłam nowe.Karteczki z numerami telefonów pare osób sobie oderwało.Rozkleiłam jeszcze 10 ogłoszeń, m.in. w sklepie na Kolejowej (ze zniczami i sztucznymi kwiatami), u fryzjera koło apteki i byłam też na działkach (k.Reala), tam rozwiesiłam 3 sztuki.Na ul.Drzymały wzdłuż Seminarium i na przystanku koło sklepu "twój sklep" róg 1-go Maja-Wapiennej.
Nie wiem czy na tych przystankach zrywają ogłoszenia jakieś służby MZK czy ludzie?
W każdym bądź razie mam jeszcze 5 sztuk, to ewentualnie dokleję, jak gdzieś zauważę, że zerwali.Obejdę teren chyba dopiero w poniedziałek znowu.
Nie wiem co jeszcze można zrobić? Kotka zapadła się pod ziemię![]()
Ciągle o niej myślę, choć w życiu jej nie widziałam.
Patryś Ty wtedy weszłaś sprawdzić do piwnicy czy jej tam nie ma? Może jest zamknięta bidulka?
aniaposz pisze:Boo, nie zadręczaj się tak. Wiem, że to łatwo powiedzieć (zresztą powiedzieć też wcale niełatwo), ale pamiętasz ile było forumowych historii zaginięć szczęśliwie zakończonych? Nawet mnie się to w oczy rzuciło, a co dopiero Tobie, o wiele dłużej na forum niż ja.To dopiero parę dni, ja jestem dobrej myśli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 44 gości