Paulaaa pisze:kalair pisze:Guza?
Gdzie? Idzie go wyczuć?
tak na brzuszku jego widac jest jak balon, on prędzej nie miał nikt nie zauwazył
Co jak co, ale guzy nie rosną z dnia na dzień..Nikt nie widział olbrzymiego guza?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Paulaaa pisze:kalair pisze:Guza?
Gdzie? Idzie go wyczuć?
tak na brzuszku jego widac jest jak balon, on prędzej nie miał nikt nie zauwazył
kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Guza?
Gdzie? Idzie go wyczuć?
Co jak co, ale guzy nie rosną z dnia na dzień..Nikt nie widział olbrzymiego guza?No trzeba czekaćna jakiś wynik. Kciuki są!
Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Guza?
Gdzie? Idzie go wyczuć?
Co jak co, ale guzy nie rosną z dnia na dzień..Nikt nie widział olbrzymiego guza?No trzeba czekaćna jakiś wynik. Kciuki są!
on nie jest duży jako duży tak widoczny tylko taki spłaszczony nie wiem jak to wytłumaczyć wetka tak mówiła, bo to jest na fałdkach tłuszczu i tam skóra wisi więc jak było małe to nie było widac![]()
kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Guza?
Gdzie? Idzie go wyczuć?
on nie jest duży jako duży tak widoczny tylko taki spłaszczony nie wiem jak to wytłumaczyć wetka tak mówiła, bo to jest na fałdkach tłuszczu i tam skóra wisi więc jak było małe to nie było widac![]()
Acha..Bądź dobrej myśli!Tyle kciuków,co Marcia!Będzie ok.
Paulaaa pisze:tylko cierpią na tym nowe fotele łóżka,psy itd![]()
czmu np. psy nie mogą byc tak zdrowe jak me koty?
wetka juz dawno zostawiła Meci szew w brzuszku po sterylizacji jakos jej nie przeszkadza ale trzeba by było sie znowu do niej przejść, eh..nie wiem jak ona to zrobiła że przeoczyła jak miała podawaną narkoze na zdjęcie
Avian pisze:Dzień dobry
Będzie dobrze, kciuki za Karmelka
Wklejam na życzenie fotkę obroży Gagata - normalnie ona jest 2x szersza, ja ją tnę wzdłuż, i mam dwie wąskie z jednej szerokiej. No i skracam, bo normalnie mają z 30cm - to jest bardziej dla psa obroża.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości