Bombilla ma DOM!!! :D :D :D gratulujemy dokocenia, mb!!! :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 03, 2008 19:16

kasia86 pisze:
mb pisze:To przez poprzednią deszczową pogodę tak te chwasty urosły.

Deszczowa pogoda? 8O

Od 14-tego do 25-tego lipca u nas lało prawie bez przerwy, a 25-tego był potop :(

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie sie 03, 2008 19:24

mb pisze:
kasia86 pisze:
mb pisze:To przez poprzednią deszczową pogodę tak te chwasty urosły.

Deszczowa pogoda? 8O

Od 14-tego do 25-tego lipca u nas lało prawie bez przerwy, a 25-tego był potop :(

8O 8O 8O

U nas teraz pada! :D :D :D Można pełną piersią oddychać!:D :D :D

Słyszałam o podtopieniach w tamtych rejonach, ale nie wiedziałam dokładnie gdzie. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto sie 05, 2008 16:05

U mnie też na szczęście ochłodziło się.
Ale w niedzielę Madzia mogla jeszcze poopalać się na słoneczku
Obrazek Obrazek

A zmęczona opalaniem postanowiła odpocząć w fotelu :D
Obrazek

Co uwieczniłam na kliszy, żeby pochwalić się wszem i wobec :oops:

Pozdrawiamy :)

kciuk

Od: Sob kwi 12, 2008 20:11

Post » Wto sie 05, 2008 17:08

kciuk pisze:A zmęczona opalaniem postanowiła odpocząć w fotelu :D
Obrazek

Co uwieczniłam na kliszy, żeby pochwalić się wszem i wobec :oops:

No widzisz? A tak się obawiałaś, że Madzia nigdy nie przestanie się bać :lol:
Tymczasem Madzia zadomowiła się całkowicie :D
I nie powiem, żyje jej się z Wami chyba nieźle :lol:

A jaka jest cudna :!: :love:
I jaki ma słodki brzusio :love:

mb

Post » Wto sie 05, 2008 17:14

One wszystkie maja takie cudne brzusie - i Madzia i Bisia, i Kropcia, Mrusia i Kasia. :-)
Bo im po prostu dobrze jest w ich domkach!

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Wto sie 05, 2008 19:29

weatherwax pisze:One wszystkie maja takie cudne brzusie - i Madzia i Bisia, i Kropcia, Mrusia i Kasia. :-)
Bo im po prostu dobrze jest w ich domkach!

A jak się mają brzusie Łapci i Pazurka :?: :lol:
Mam nadzieję, że też nie najgorzej :smiech3:

mb

Post » Wto sie 05, 2008 20:00

Och, Lapcia i Pazurek zaczynają też kształtem zbliżac się do ideału (kulistego :twisted: ). Mam remont w domu już czwarty tydzień i one ne bardzo mają jak i gdzie biegać i się bawić - głównie jedzą i śpią, śpią i jedzą. Odpracujemy zabawy po zakończeniu remontu, ale póki co - ładnie wiążemy sadełko. :oops:
Pozdrawiamy wszystkie kotki! :D

weatherwax

Post » Śro sie 06, 2008 7:45

Dobrze, że słońce wyszło. Cały czas pamiętam powódź sprzed kilku lat - brrr... U nas pogoda nie moze się zdecydować: upiornie duszno, mimo tego! że wiatrzysko wieje. Czuję się jak nad morzem - łeb chce urwać. Nawet ten wiatr ochłody nie przynosi, bo ciepły jakiś (za to wzorcowo przeogromny ból głowy mi serwuje :evil: ). O zmianach ciśnienia zmilczę dyplmatycznie, żeby się nie wyrażać.

Piękne brzusie :)

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Śro sie 06, 2008 10:40

weatherwax- a gdzie można Twój ( ups :oops: :P ) Twoich kotków brzuszki obejrzeć ?

kciuk

Post » Śro sie 06, 2008 13:09

kciuk pisze:weatherwax- a gdzie można Twój ( ups :oops: :P ) Twoich kotków brzuszki obejrzeć ?

Na razie tutaj: http://strzeszkowski.com/cats/
Ten większy, z trzema plamami na głowie, to Pazurek (miły kocurek), to małe i bardziej białe - Łapusia (kotusia-śliczniusia). 8) :twisted:
Ja się już przymierzałam do wrzucenia ich tutaj, ale wciąż do tego nie doszło. :oops: Muszę się zmobilizować!
Mizianki dla ślicznej Madzi! :D

weatherwax

Post » Śro sie 06, 2008 16:03

http://strzeszkowski.com/cats/

śliczne kotki :1luvu:

a ta fotka kotka leżącego na plecach i śmiejącego się- powaliła mnie na kolana :ryk: :1luvu:

kciuk

Post » Śro sie 06, 2008 17:44

kciuk pisze:a ta fotka kotka leżącego na plecach i śmiejącego się- powaliła mnie na kolana :ryk: :1luvu:

To Pazur właśnie jest. Akurat sie obudził i ziewa! :D

weatherwax

Post » Śro sie 06, 2008 19:32

EwKo pisze:Nawet ten wiatr ochłody nie przynosi, bo ciepły jakiś (za to wzorcowo przeogromny ból głowy mi serwuje :evil: ). O zmianach ciśnienia zmilczę dyplmatycznie, żeby się nie wyrażać.

U nas wiatr był chłodny, ale mimo to miałam łeb, jak obłożony poduchą, a o zmianach ciśnienia też wolę nic nie mówić :lol:
Pogoda jest bardzo dziwna i męcząca, nawet koty pod jej wpływem zachowują się inaczej. I wczoraj i dzisiaj chętniej przebywały w domu niż na zewnątrz - nawet Kropcia, miłośniczka ogrodowych przygód :wink:

weatherwax pisze: Ten większy, z trzema plamami na głowie, to Pazurek (miły kocurek), to małe i bardziej białe - Łapusia (kotusia-śliczniusia).
Ja się już przymierzałam do wrzucenia ich tutaj, ale wciąż do tego nie doszło. Muszę się zmobilizować!

Pazurek i Łapcia są tak piękni, że grzechem jest ukrywać przed światem ich urodę :lol:
Dlatego bardzo proszę zmobilizować się wreszcie :!: :smiech3:

mb

Post » Śro sie 06, 2008 21:21

Dawno nie było zdjęć Twoich ślicznych dziewczynek :( Nie uważasz, że czas to zmienić? :D

Proszę je wygłaskać i wycałować ode mnie i dwóch przystojniaków :D A Ciebie serdecznie pozdrawiamy :D

Kciuk, Madzia jest śliczna i widać, że szczęśliwa :D Tylko jakoś nie moge trafić na jej wątek... czyżby nie miała własnego :?: :roll: Proszę ją wygłaskać ode mnie :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Czw sie 07, 2008 19:01

anna09 pisze:Dawno nie było zdjęć Twoich ślicznych dziewczynek :( Nie uważasz, że czas to zmienić? :D

Proszę je wygłaskać i wycałować ode mnie i dwóch przystojniaków :D A Ciebie serdecznie pozdrawiamy :D

Kciuk, Madzia jest śliczna i widać, że szczęśliwa :D Tylko jakoś nie moge trafić na jej wątek... czyżby nie miała własnego :?: :roll: Proszę ją wygłaskać ode mnie :D

Dziękujemy za pozdrowienia, a dziewczyny, dodatkowo, za całusy i głaski :D
Przed nami weekend, więc pewnie jakieś zdjęcia zostaną zrobione i zaprezentowane :lol:
A z Madzią jest chyba podobnie, jak z Łapcią i Pazurkiem - też nie jest zbyt rozreklamowana, a szkoda :smiech3:

U nas w zasadzie bez zmian, a właściwie to może zmiany i są, ale zaszły tak łagodnie, że wręcz niepostrzeżenie, obydwie dotyczą Bisi. Bisia już przestała tyć i chociaż jeszcze nie pojawiło się jej wcięcie w talii :lol: to jednak brzuszek spłaszczył się wyraźnie. A druga rzecz jest taka, że Bisia już całkowice zaprzestała syków i okazywania niechęci pozostałym kotom, a gdy ma przejść obok Kasi, wykonuje ten manewr zawsze tak samo, w sposób wyraźnie przemyślany i zaplanowany :lol: , to znaczy - bez zwracania najmniejszej uwagi na zachowanie Kasi, niekiedy jeszcze wrogie, czym wprawia Kasię w osłupienie :smiech3:

Życzymy wszystkim miłego wieczoru :D

mb

[poprzednia][następna]