kasia86 pisze:mb pisze:To przez poprzednią deszczową pogodę tak te chwasty urosły.
Deszczowa pogoda?
Od 14-tego do 25-tego lipca u nas lało prawie bez przerwy, a 25-tego był potop

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:mb pisze:To przez poprzednią deszczową pogodę tak te chwasty urosły.
Deszczowa pogoda?
mb pisze:kasia86 pisze:mb pisze:To przez poprzednią deszczową pogodę tak te chwasty urosły.
Deszczowa pogoda?
Od 14-tego do 25-tego lipca u nas lało prawie bez przerwy, a 25-tego był potop
weatherwax pisze:One wszystkie maja takie cudne brzusie - i Madzia i Bisia, i Kropcia, Mrusia i Kasia.
Bo im po prostu dobrze jest w ich domkach!
kciuk pisze:weatherwax- a gdzie można Twój ( ups![]()
) Twoich kotków brzuszki obejrzeć ?
kciuk pisze:a ta fotka kotka leżącego na plecach i śmiejącego się- powaliła mnie na kolana![]()
EwKo pisze:Nawet ten wiatr ochłody nie przynosi, bo ciepły jakiś (za to wzorcowo przeogromny ból głowy mi serwuje). O zmianach ciśnienia zmilczę dyplmatycznie, żeby się nie wyrażać.
weatherwax pisze: Ten większy, z trzema plamami na głowie, to Pazurek (miły kocurek), to małe i bardziej białe - Łapusia (kotusia-śliczniusia).
Ja się już przymierzałam do wrzucenia ich tutaj, ale wciąż do tego nie doszło. Muszę się zmobilizować!
anna09 pisze:Dawno nie było zdjęć Twoich ślicznych dziewczynekNie uważasz, że czas to zmienić?
![]()
Proszę je wygłaskać i wycałować ode mnie i dwóch przystojniakówA Ciebie serdecznie pozdrawiamy
![]()
Kciuk, Madzia jest śliczna i widać, że szczęśliwaTylko jakoś nie moge trafić na jej wątek... czyżby nie miała własnego
![]()
Proszę ją wygłaskać ode mnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 106 gości