Myszeńk@ pisze:Jak w Łodzi to mogę i ja w czwartek popołudniowo ...
Dziecko mi wyfruwa na obóz zuchowy, mąż w delegację ...
Jakby co
w Łodzi, w Łodzi
pisze pw
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszeńk@ pisze:Jak w Łodzi to mogę i ja w czwartek popołudniowo ...
Dziecko mi wyfruwa na obóz zuchowy, mąż w delegację ...
Jakby co
Myszeńk@ pisze:Już patrzę w pv.
EDIT: Ok, jakby co, dam radę, tylko muszę wedzieć co, oprócz kota, mam wziąć ze schronu, co podpisać i w ogóle ...
Transporter mam
Myszeńk@ pisze:Myszeńk@ pisze:Już patrzę w pv.
EDIT: Ok, jakby co, dam radę, tylko muszę wedzieć co, oprócz kota, mam wziąć ze schronu, co podpisać i w ogóle ...
Transporter mam
... bo to już jutro
Mogę dopiero po 16.00 (pracuję niestety), mam nadzieję, że nie za późno będzie? Dzisiaj ostatecznie dogadam wszystko z Agalenorą.
pisiokot pisze:Komu mogę wysłać gotowy tekst ogłoszenia ?
Etka pisze:sluchajcie, u 2 miesiecznego maluszka choroba nowotworowa??
moze Pani powinna zaczac od zmiany weterynarza?
Nie jestem alfa i omega ale troche mi sie w to nie chce wierzyc...
mokkunia pisze:Dziewczyny, Malaria wrzuca nasze schroniskowce na cafe animal
No i dziś przypadkowo w ręce wpadło mi METRO. Otwieram, a na drugiej stronie w części adoptuj zwierzala fotka Nietoprzousznych kociaków z naszego schroniska![]()
i dopisek: "wśród wielu kociąt w łodzkim schronisku trafiły się nietypowe - biało-dymne z uszamijak nietoperze. Piękne... Nie mają nawet imion. Łódź kontakt: i tu telefon schroniska"
Fajna reklama, tylko ten telefon niepotrzebnie chyba dali, bo obawiam się, że może być sporo telefonów z pytaniami. Nie wiem też na jakiej zasadzie oni wybrali akurat te koty i taką treść.
Mam nadzieję jednak, że będzie to skutkowało wizytą samych dobrych domków schronisku
malaria pisze:mokkunia pisze:Dziewczyny, Malaria wrzuca nasze schroniskowce na cafe animal
No i dziś przypadkowo w ręce wpadło mi METRO. Otwieram, a na drugiej stronie w części adoptuj zwierzala fotka Nietoprzousznych kociaków z naszego schroniska![]()
i dopisek: "wśród wielu kociąt w łodzkim schronisku trafiły się nietypowe - biało-dymne z uszamijak nietoperze. Piękne... Nie mają nawet imion. Łódź kontakt: i tu telefon schroniska"
Fajna reklama, tylko ten telefon niepotrzebnie chyba dali, bo obawiam się, że może być sporo telefonów z pytaniami. Nie wiem też na jakiej zasadzie oni wybrali akurat te koty i taką treść.
Mam nadzieję jednak, że będzie to skutkowało wizytą samych dobrych domków schronisku
telefon wzieli z opisu schroniska
moge go usunac albo dopisywac pod danym ogloszeniem tel. do ktorejs z ciotek, no ale ktorej ???
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot] i 672 gości