Biki być może zostanie Poznanianką.
Zmienione ogłoszenie poniżej. Plus proszę dodać nowsze zdjęcia małej z dziś.
Mała Czarna Bikini. Biki. Binka. Kociątko wielu imion.
Pojawiła się u mnie miesiąc temu. Czarna, wówczas 4-tygodniowa koteczka ze szpitalika łódzkiego schroniska, sierotka. Najmniejsza, najdrobniejsza. Nie jest idealnie cała czarna - na brzuszku maleńkie białe majteczki, właściwie ministringi.
Okazała się rozkrzyczaną pupinką, nic tylko na rączki i na rączki.
Zamieszkała u mnie wraz z innym czarnulkiem zabranym z tegoż schroniska do domu tymczasowego. Neo jest dwa tygodnie starszy od Biki. Uwielbia się z nią bawić, choć malutka czasem krzyczy ratunku! w końcu jest dwa razy mniejsza... Ale śpią wtulone w siebie. Dobrze im razem.
Mała Czarna Bikini. Biki. Binka. Kociątko wielu imion.
Oczka ma jak węgielki, niebieskawe węgielki. Ciekawska. Cała jest żywe srebro. I domaga się uwagi, krzyczy weź mnie, no weź mnie. Szybko uczy się samodzielności, w ciągu dwóch dni zaczęła sama jeść mokrą karmę i pić kocie mleko już nie z butli a z miseczki. Biki oczka ma śliczne, zdrowe, kataru niet, odpukać. Nic jej nie dolega. Została 2 razy odrobaczona, zaszczepiona.
Mała Czarna zapowiada się na wielką przylepę, co to bez człowieka żyć nie może. I bez zaglądania w każdy możliwy kąt
Biki i Neo wróciły kilka dni temu z adopcji, po dwóch tygodniach - powód "alergia mamy", słowo-wytrych, oznacza, że przestały być chciane. Nowy dom musi być pewny na 1001 procent, bo kot to nie zabawka, którą można przesuwać z miejsca na miejsce, ale żywe czujące stworzenie.
Gdy kończę pisać ogłoszenie, Biki i Neo śpią obok mnie, jak dawniej, starsze o dwa tygodnie, inne a takie same. 9-tygodniowa Biki i 11-tygodniowy Neo. Młodziutkie, zwinne czarne pantery o błyszczącej sierści jak aksamit. Głaszczę Neonka, cicho mruczy, nadal jest mądrym kociakiem, który kiedyś będzie jeszcze mądrzejszym dużym czarnym kotem.
Biki. Biki śpi. Blisko człowieka.
Bikini przebywa w domu tymczasowym.
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.
Kontakt w sprawie adopcji:
Asia
mail:
sil_k@op.pl
tel. 693 636 108
Oba wrzucone na stronę schroniska wraz z wybranymi zdjęciami.