Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
monia3a pisze:Dziewczyny nigdy nie miałam tych dostojnych kotów w DT ale jakby był potrzebny i odległość nie przerażała to z chęcią przyjmę jakiegoś puchatka.
Gem pisze:monia3a pisze:Dziewczyny nigdy nie miałam tych dostojnych kotów w DT ale jakby był potrzebny i odległość nie przerażała to z chęcią przyjmę jakiegoś puchatka.
Nie jestem dziewczynąDziękuję za propozycję, ale byłby problem z transportem do Białegostoku
gonia_1986 pisze:Gdyby DT był bardzo potrzebny, a ewentualna odległość nie robiłaby problemu, to ja się oferuję. Z ogromną radością pomogę jakiemuś persowi, strasznie przypadły mi do serca te koty.
aamms pisze:Z tego też się bardzo cieszę..
Nawet miałabym coś dla Ciebie na tymczas..
gonia_1986 pisze:gonia_1986 pisze:Gdyby DT był bardzo potrzebny, a ewentualna odległość nie robiłaby problemu, to ja się oferuję. Z ogromną radością pomogę jakiemuś persowi, strasznie przypadły mi do serca te koty.aamms pisze:Z tego też się bardzo cieszę..
Nawet miałabym coś dla Ciebie na tymczas..
aamms, a cóż to masz dla mnie na tymczas?
Gem pisze:Aamms, czy takie zachowanie, jakie opisała Fiona, może być oznaką choroby?
fiona.22 pisze:Nie wiem czy u persików to normalne ale je w inny sposób niz zwykłe koty...
Wydaje dziwne dzwieki przy chwytaniu pokarmu i wydaje mi się, ze nawet nie gryzie tylko połyka kęsy w całosci.
Po jedzeniu jest cały brudny a z pyziora wisi mu slina z resztkami jedzenia.
Dlatego napisałam, ze je jak prosiak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 56 gości