Macho pisze:ryśka pisze:Okruszki

Dziewczyny, my możemy wziąć dwa maluszki na DT,
np.
- te dwa, które mają dom tymczasowy na dwa tygodnie (Co to za kotki w ogóle? czy one są zaszczepione? bardzo mi na tym zależy, żeby były)
- dwa dzikuski podwannowe (czy Vegas to koteczka czy kocurek? j.w. - są szczepione? ile one teraz mają tyg?)
- dwa czarnuchy afrykańskie (obojętnie jakie

byle szczepione )
Wydaje mi się, że korzystnie byłoby rozdzielić kotki podwannowe, które trzeba oswajać, ale zostawiam Wam decyzję, kto jest najbardziej potrzebujący na tą chwilę.
Ja nie chcę się za bardzo wtrącać, ale może te kociaki, które są u wolontariuszy? One mogą tam być tylko 2 tygodnie, bo później ta rodzina się wyprowadza...
Jak się już wyprowadzą to nie wiem gdzie trafią....
Macho, tamte maluszki nie są szczepione i trzeba to jak najszybciej załatwić, jak również ich mamuśkę na sterylkę umówić i zawieść.
Mi jest wszystko jedno, bo i tak wylądują pewnie u mnie, więc czy te teraz dam, czy podwannowe dzikusy /dziś mnie jeden użarł w palec, ale kto daje żel na odrobaczenie palcem do pysia

/ to obojętne. Zależy też, kiedy będę miała transport do Czech, żebym mogła zabrać kociaki.
Agatka jest urwisem do potęgi

Dzis zalała stare mapy pana domu i qpala tam też nie poskompiła

Czuje, że to przyśpieszy jej przeniesienie na wyższe poziomy, czyli do mnie piętro wyżej
Pozatym miałam dziś telefon : kociak jest w lecznicy do wtorku, jak nie zostanie odebrany to zostanie uśpiony
Co mam z tym faktem zrobić