MarciaMuuu pisze:tosiula pisze:MarciaMuuu pisze:Cześć Torilku i reszto
cześć, czy wasz gzdylek też ciągle biega
Nie.
Czasami tez lata
lata to u nas Toril

Moderator: Estraven
MarciaMuuu pisze:tosiula pisze:MarciaMuuu pisze:Cześć Torilku i reszto
cześć, czy wasz gzdylek też ciągle biega
Nie.
Czasami tez lata
tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:Ceść TrolikuCy ten Tffffuuuj małolat jest taki sam menconcy jak Mlucka? Ona by tylko ganiała, ganiała, ganiała, z pselwami na potstawianie siem pod scotkem...
Inka
nasz srajdek jest suuupercały czas się gonimy, walczymy a teraz uczę go zapasów
dobry w tym jest
![]()
Toril
niee!
ja moją nie lubię i zabronie dużej tu wchodzić bo jakby to przeczytała....![]()
Mała tez by się bawić chciała a myśli że co ja nowa zabawka ja mogę ja tylko przypilnować żeby za dużo nie zjadła żeby na parapet nie wchodziła bo może spaść![]()
co ty Nikoś, zabawa z takim maluchem jst superbierzesz małego w lapki i obracasz w kółko
lepsze to niż zabawa z myszką
![]()
Toril
Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:Ceść TrolikuCy ten Tffffuuuj małolat jest taki sam menconcy jak Mlucka? Ona by tylko ganiała, ganiała, ganiała, z pselwami na potstawianie siem pod scotkem...
Inka
dobry w tym jest
![]()
Toril
niee!
Mała tez by się bawić chciała a myśli że co ja nowa zabawka ja mogę ja tylko przypilnować żeby za dużo nie zjadła żeby na parapet nie wchodziła bo może spaść![]()
co ty Nikoś, zabawa z takim maluchem jst superbierzesz małego w lapki i obracasz w kółko
![]()
Toril
ale mi duża tak nie pozwala bo noi się że zrobię jej krzywdę![]()
tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:Ceść TrolikuCy ten Tffffuuuj małolat jest taki sam menconcy jak Mlucka? Ona by tylko ganiała, ganiała, ganiała, z pselwami na potstawianie siem pod scotkem...
Inka
dobry w tym jest
![]()
Toril
niee!
![]()
Toril
moja Duża też sie bała na początku, ale okazało się,że mały świetnie umie sobie radzić w tych zapasach
Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:Ceść TrolikuCy ten Tffffuuuj małolat jest taki sam menconcy jak Mlucka? Ona by tylko ganiała, ganiała, ganiała, z pselwami na potstawianie siem pod scotkem...
Inka
dobry w tym jest
![]()
Toril
niee!
![]()
Toril
moja Duża też sie bała na początku, ale okazało się,że mały świetnie umie sobie radzić w tych zapasach
Torli Niki właśnie wariuje z Czekusią jak skończy to ci pewnie cuś opowie
villemo5 pisze:Tosuila cieszę z tych chrupek. Bruno wciąż kręci noskiem.
A co do dziewczyn. Baby są trudne. A przecież nie minął nawet tydzień, odkąd Ratan mieszka z Wami. Cierpliwości.
MaryLux pisze:Ceść, Torillo
andziula20 pisze:Witam.
Jak przynieśliśmy Dianie pierwszego kota do towarzystwa, to fuczała, prychała i syczała nie tylko na niego ale i na nas. I tak ze 2 tygodnie. Do następnych już się szybciej przyzwyczaiłaGłaski dla całej czwórki i pozdrowienia dla Dużej!
Mereth pisze:Widocznie musi minąć jakiś czas zanim Pysia zaakceptuje nowego braciszka. Zorek też długo akceptował istnienie Pulpiego, a czasami mam wrażenie, że do tej pory jednak to nie nastąpiło w 100%.
Kciuki za całe stadko i latającego Torila - wyobrażam sobie właśnie te 6 kilo latające za Ratanem![]()
tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:Ceść TrolikuCy ten Tffffuuuj małolat jest taki sam menconcy jak Mlucka? Ona by tylko ganiała, ganiała, ganiała, z pselwami na potstawianie siem pod scotkem...
Inka
dobry w tym jest
![]()
Toril
niee!
![]()
Toril
Torli Niki właśnie wariuje z Czekusią jak skończy to ci pewnie cuś opowie
no to czekamy na wieści
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Blue i 632 gości