Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
martka pisze:Martwi mnie koteczka, bo nie chce jeść. Prosi, miauczy a kiedy daję wącha i odchodzi..
martka pisze:Basia, ale ona tak płakała. Sama siedziała w pokoju, tak się pchała, żeby wyjść. Teraz jest bardziej zadowolona, ale może powinnam ją jednak dać z powrotem do pokoju? Na noc i tak ją tam dam, aby mnie nie budziła, a za dnia kiedy mnie nie mam też jej nie zostawię ze swoimi, żeby nie było wojen.
martka pisze:Nikt nas nie odwiedzaszkoda....
Koteczka tak mi wybrzydza, że już sama nie wiem co jej dać do jedzenia, chyba kipię jej watróbkę kurzą
ossett pisze:[A co z tym starym chorym Persem ze schroniska będzie?
aamms pisze:ossett pisze:[A co z tym starym chorym Persem ze schroniska będzie?
Coś przeoczyłam?
Jakim chorym persem?
Amika6 pisze:martka pisze:Nikt nas nie odwiedzaszkoda....
Koteczka tak mi wybrzydza, że już sama nie wiem co jej dać do jedzenia, chyba kipię jej watróbkę kurzą
Martka nie smuć się, ja stale zaglądam i obiecuję .... czasem dam znać, że tu byłam![]()
Nie wiem jakie kicia ma miseczki, ale persy wolą jeść z płaskich talerzyków.
Moja półpersiczka [*], też była bardzo niedobra do jedzenia. Turlałam jej chrupki po podłodze, a ona na nie polowała i wtedy zjadała ich więcej. Z mięsem też było jeszcze gorzej, jako tako akceptowała wątróbkę i serca wieprzowe. Rzadko skusiła się na wołowinkę, a kurczak był beee.
ossett pisze:aamms pisze:ossett pisze:[A co z tym starym chorym Persem ze schroniska będzie?
Coś przeoczyłam?
Jakim chorym persem?
Zajrzyj do watku o wrocławskim schronisku. Zaraz Ci tu podam link.
Ludzie robili mu zdjęcie w weekend.
martka pisze:Nikt nas nie odwiedza![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 4 gości