Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
luelka pisze:Dzisiaj byłam z Dotem u weta. Ze względu na dziwny i rosnący strup kociej łopatce. Strup wyglądający inaczej, niż grzybek na Biszkopcie i na wszystkich innych kotach u mnie.
Diagnoza:
Może ma grzybicę, a może nie.
Może jest nadkażone bakteriami. A może nie.
Można zaszczepić szczepionką na grzyba. Albo można nie.
I można smarować imaverolem i tenasilem. Albo nie. Bo może zadziała. A może nie.
Ja wiem, że te upały są koszmarne. Wiem, że każdy ledwo zipie. Ale ja mam godzinę w jedną stronę tramwajem nagrzanym jak piekarnik do weta. A wet miał klimatyzator u siebie. I oczekiwałabym bardziej rzeczowej porady.
Wrrr.
ryśka pisze:luelka pisze:Dzisiaj byłam z Dotem u weta. Ze względu na dziwny i rosnący strup kociej łopatce. Strup wyglądający inaczej, niż grzybek na Biszkopcie i na wszystkich innych kotach u mnie.
Diagnoza:
Może ma grzybicę, a może nie.
Może jest nadkażone bakteriami. A może nie.
Można zaszczepić szczepionką na grzyba. Albo można nie.
I można smarować imaverolem i tenasilem. Albo nie. Bo może zadziała. A może nie.
Ja wiem, że te upały są koszmarne. Wiem, że każdy ledwo zipie. Ale ja mam godzinę w jedną stronę tramwajem nagrzanym jak piekarnik do weta. A wet miał klimatyzator u siebie. I oczekiwałabym bardziej rzeczowej porady.
Wrrr.
OJa nie jest to po prostu strupek po szczepieniu lub zastrzyku? Takie rzeczy się potrafią nieźle paprać
ryśka pisze:Była już Lara i był Benek (Benek nawet niedawno - rok temu).
Barbara Horz pisze:ale muszę coś nowego ujawnićOto Bazyliszek: [...]
Barbara Horz pisze:Tak w tle to Paryż, nawet nie zauważyłam, że się załapał
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], uga i 87 gości