gattara pisze:Jaki pięknie rozłożony dwupaczek, ja to mam farta
![]()
Jak widać-masz!

Wchodzisz o odpowiednich porach?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gattara pisze:Jaki pięknie rozłożony dwupaczek, ja to mam farta
![]()
Czekoladka pisze:U mnie znowu nie ma wody. Normalnie co miesiąc nie ma wody. Ostatnio była awaria na cały dzień, wcześniej na kilka godzin.
Niby nowe, wspaniałe osiedle...Jak mieszkałam w starym mieszkaniu to zawsze była woda, nie pamiętam, zeby kiedykolwiek nie było tam wody.
kalair pisze:Czekoladka pisze:U mnie znowu nie ma wody. Normalnie co miesiąc nie ma wody. Ostatnio była awaria na cały dzień, wcześniej na kilka godzin.
Niby nowe, wspaniałe osiedle...Jak mieszkałam w starym mieszkaniu to zawsze była woda, nie pamiętam, zeby kiedykolwiek nie było tam wody.
Ale co? Awaria jakaś? A może oszczędzanie wody, bo susza?
kalair pisze:Gdyby coś podłączali,to dali by znać, że wody nie będzie...
Widać cośim padło..A telefony oczywiście, jak trzeba,nie odpowiadają!
Czekoladka pisze:kalair pisze:Gdyby coś podłączali,to dali by znać, że wody nie będzie...
Widać cośim padło..A telefony oczywiście, jak trzeba,nie odpowiadają!
Skądże znowu. Ostatnio podłączali blok i wody nie było chyba 7 godzin, nic nie powiedzieli.
Ja już mam dosyć. Nie mieć wody co miesiąc, co pare tygodni. Tak się nie da żyć. Szczególnie jak wieczorem ludzie wracają ztyrani z pracy... Każdy się przecież wieczorem myje.
Czekoladka pisze:Dowiedziałam się własnie, że nigdzie nie ma wody. U babci nie ma, restauracje pozamykane... Beznadzieja.
kalair pisze:Czekoladko! Nie ma Cię w spisie kotów MiauWpisz się.
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladko! Nie ma Cię w spisie kotów MiauWpisz się.
Czytałam już ten wątek wcześniej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 40 gości