mam kolejne pytania, ale nie wiem czy jest sens je zadawać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia pisze: Moj Czes zszedl z 9,7 na 8,3 i bardzo mnie to martwi jak sie domyslasz zapewne
Wełna pisze:pytanie cz mogę zastąpić jeden posiłek z suchego na mokre, jak to przeliczyć???![]()
Wełna pisze:1) Kupiłam RC Obesity... na opakowaniu jest napisane (i tak zalecił mi lekarz), że powinnam dawać mu 50gr/dobę... czy kierować się tabelką, czy nie powinno ustalić mu się indywidualnej diety?
2) Czy w Warszawie mamy kociego dietetyka?
3) Czy suchą karmę mogę np. raz w tygodniu zastapić saszetkami (również RC Obesity)?
"Kociara" pisze:Wełna pisze:1) Kupiłam RC Obesity... na opakowaniu jest napisane (i tak zalecił mi lekarz), że powinnam dawać mu 50gr/dobę... czy kierować się tabelką, czy nie powinno ustalić mu się indywidualnej diety?
2) Czy w Warszawie mamy kociego dietetyka?
3) Czy suchą karmę mogę np. raz w tygodniu zastapić saszetkami (również RC Obesity)?
1. przy ustalaniu dziennej porcji dla futerka warto kierować się zaleceniami weta, bo odchudzanie powinno odbywać się z pomocą weta, który ustali wagę docelową. Gdybym kierowała się opisami na opakowaniu Maciek zamiast 200 gr dziennie jadłby 400 gr i pewnie utuczył by się jeszcze bardziej.
2. znam dobrego w Warszawie ul. Gagarina 5 - Pan Marek Turos. POLECAM Jedyny problem to duża ilość osób korzystających z tej kliniki. Ale pozytyw - są zapisy na konkretną godzinę.
3. saszetki są lepsze i bardziej przyswajalne przez kota.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, teesa i 305 gości