http://img140.imageshack.us/img140/1250/p1020031bw9.jpg

http://img258.imageshack.us/img258/7149/p1020019hv5.jpg w lecznicy, lubi głaskanie po brzuszku
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze:Żeby tak mój tymczasek równie szybko znalazł domek
Martulinek pisze:Lemoniada pisze:Żeby tak mój tymczasek równie szybko znalazł domek
za domek dla Twojego tymczasa![]()
Martulinek pisze:Lemoniada pisze:Żeby tak mój tymczasek równie szybko znalazł domek
Aleksandra59 pisze:Martulinek pisze:Lemoniada pisze:Żeby tak mój tymczasek równie szybko znalazł domek
Lemioniadko - wielkie kciukasy dla Twojego tymczasika![]()
![]()
Mały offik - Lemoniadko u Vivy wszystko OKw przyszłym tygodniu jedziemy z Vivą na kontrolną wizytę u wetów Vivowych
Lemoniada pisze:Martulinek pisze:Lemoniada pisze:Żeby tak mój tymczasek równie szybko znalazł domek
Dziękuję, Martulinku!![]()
![]()
aśśka, zostaniesz z nami na zawsze, prawda?
aśśka pisze:Lemoniada pisze:Martulinek pisze:Lemoniada pisze:Żeby tak mój tymczasek równie szybko znalazł domek
Dziękuję, Martulinku!![]()
![]()
aśśka, zostaniesz z nami na zawsze, prawda?
No ba,ja co prawda bardziej psia niz kocia,ale będe nadwornym fotografem Ryszardawięc foteczki wstawiać będę dzielnie.
Lemoniada pisze:Coby więc wątku Rysi nie offować, proszę o zamieszczenie tej informacji również w wątku Vivuni![]()
Moja kochana laleczka, a fotki jakieś będą?
Aleksandra59 pisze:Lemoniada pisze:Coby więc wątku Rysi nie offować, proszę o zamieszczenie tej informacji również w wątku Vivuni![]()
Moja kochana laleczka, a fotki jakieś będą?
Offować sobie będę do woli - mój ci ten wątek, w końcu, mój![]()
Lemoniadka - dogo to ja już właściwie nie odwiedzamA wątek Vivy to pewnie spadł w czeluście niebytu skoro suniak domek znalazła
Jak nie zapomnę to aparat zabiorę, ale ostatnio skleroza z racji wieku mnie dopadła
![]()
Aleksandra59 pisze:Poza offikiem - Rysia późną kolecją zjadła, kuwetkę odwiedziła - i polazła za tapczanIndywidualistka jedna
Woli sama spać niż w towarzystwie
Przereformować kicię trzeba natentychmiast
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 46 gości