Inka
Moderator: Estraven
Sihaja pisze:Nie wiem, czy przez wąsy i czy jak morsik, ale wyglądasz obłędnie! Normalnie sie zakocham...![]()
MaryLux pisze:Duza mówi, ze nasa somsiatka upiekła biskopta i ze nasom Duzom zaplasa... Mam nadziejem, ze to nie CiebieTo by było oklopne...
Inka
Dorota pisze::lol:![]()
![]()
Sorki...
Mru
Indian pisze:Dorota pisze::lol:![]()
![]()
Sorki...
Mru
No co??... Powiedzialem cos nie teges.. ??![]()
Dorota pisze:Indian pisze:Dorota pisze::lol:![]()
![]()
Sorki...
Mru
No co??... Powiedzialem cos nie teges.. ??![]()
Szszszooo Ty![]()
Mru dobrze zbudowany,
o ktorym mowia zapasiony![]()
a tam daleko sa te kwiatki kolorowe, ktorym tym razem oszczedzilem pozarcia MaryLux pisze:Ceść, BiskopcikuDuza wcolaj była u somsiatki, nawet zadowolona była. Ten biskopcik to było doble ciasto i ta somsiatka dała do niego duzo garaletki z owocami, tak jak nasa Duza lubi. I jesce ta somsiatka dała smakołycki dla naśkaś, bo ona jest Duzom takiej ludej Pusi i ta Pusia kazała jej to dać. Casami to my kazemy Duzej, zeby Pusi zaniosła smakołycki
Indian pisze:Chcialem Wam pokazac jak dzis sie pokladalismy na biurku przed kompem..
Ja sie pokladalem jeszcze na twardym ale za to chlodnym biurku w dzien a Nika wieczorem juz na kocyku, ktory Duza zorganizowala. Jednak obok Duzej jak siedzi przy kompie, jest najlepiej. Wtedy czujemy z nia taka wiez i bliskosc..![]()
![]()
a tam daleko sa te kwiatki kolorowe, ktorym tym razem oszczedzilem pozarcia
![]()
Dorota pisze:...bry...
Komp sie zepsul.
Blat kuchenny sliski.
Zycie jest ciezkie.
Mru zdolowany
Indian pisze:Dorota pisze:...bry...
Komp sie zepsul.
Blat kuchenny sliski.
Zycie jest ciezkie.
Mru zdolowany
Hej Mru, nie lam sie.. Komp sie juz niedlugo odpsuje, a ze blat kuchenny sliski... to dobrze przeciez! - masz teraz blatowisko w domu, wiesz jakie walce mozna na nim odstawiac..?!normalnie lepsze niz taniec z zwiezdami
Dorota pisze:Indian pisze:Dorota pisze:...bry...
Komp sie zepsul.
Blat kuchenny sliski.
Zycie jest ciezkie.
Mru zdolowany
Hej Mru, nie lam sie.. Komp sie juz niedlugo odpsuje, a ze blat kuchenny sliski... to dobrze przeciez! - masz teraz blatowisko w domu, wiesz jakie walce mozna na nim odstawiac..?!normalnie lepsze niz taniec z zwiezdami
Nowy komp bedzie za jakies dwa tygodnie.
Na nowym blacie, owszem, fajnie sie slizga.
Tylko wczoraj nie udalo mi sie wskoczyc, zeby obiad zjesc.
Przednie lapki zsuwaly mi sie z blatu,
a tylnych nie bylo o co zahaczyc.
Duza sie smiala![]()
Nornica i Chipi tez. Jakby bylo z czego![]()
Mru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], misiulka i 106 gości