kalair pisze:tosiula pisze:mam trochę obawy, czy moje koty zbytnio się nie poobrażają
Tosiulka, nawet jeśli, to im przejdzie! Ale trzymamy, żeby było ok!
tak, przejdzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:tosiula pisze:mam trochę obawy, czy moje koty zbytnio się nie poobrażają
tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:mam trochę obawy, czy moje koty zbytnio się nie poobrażają
tak, przejdzieale min im przejdzie, to będą nadąsane chodzić
tosiula pisze:ja się nie będę przygotowywał, ja chyba nie chcę braciszkalubię być jedynym chłopakiem, a to małe wszystko popsuje i w dodatku rudy, będzie taki inny niż my
![]()
Toril
Paulaaa pisze:tosiula pisze:ja się nie będę przygotowywał, ja chyba nie chcę braciszkalubię być jedynym chłopakiem, a to małe wszystko popsuje i w dodatku rudy, będzie taki inny niż my
![]()
Toril
popros duża jeszcze o siostrzyczkę pręgowaną
tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:ja się nie będę przygotowywał, ja chyba nie chcę braciszkalubię być jedynym chłopakiem, a to małe wszystko popsuje i w dodatku rudy, będzie taki inny niż my
![]()
Toril
mam dwiedziękuję bardzo
Toril
Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:ja się nie będę przygotowywał, ja chyba nie chcę braciszkalubię być jedynym chłopakiem, a to małe wszystko popsuje i w dodatku rudy, będzie taki inny niż my
![]()
Toril
mam dwiedziękuję bardzo
Toril
to nie chcesz kumlpa do zabawy?
mój przyjedzie jednak w weekend![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości