KOCIAKI Z WYROKIEM- czarny miziasty 10tyg kocurek

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 23, 2008 19:57

Tula biegunka i grzyb, skończyliśmy linco, dostaliśmy metronidazol i nadal zakraplamy oczy
Pela grzyb i sam Braunol do oczu i dziś po raz pierwszy mi się rozmruczała. Poza tym nadal syczy. Od trzech dni jakąś gorączkę hoduje, w końcu dostała antybiotyk na 3 dni. Grzyb się ucieszy.
Pchełka sam Braunol, zaszczepiona przeciw grzbowi, wyszła z łązienki, właśnią ją Kondi morduje. Obydwoje są zdrowi i oby tak zostało.
O Fibi donosi mi Dorota, ze wskakuje już na parapet, znaczy się ok. Będziemy ją drugi raz odrobaczać.
Bezogonek u Agn i ona walczy z sikaniem.
Bezłapek coś nam u Ani niedomaga i pawiuje robalami.
Busia u gosiar ładnie leczy wrzody na oczach, była na kontroli, za to złapałą grzyba.

Chyba tyle. W lecznicy wczoraj nic nowego nie było, aż się boję tam pokazywać ;) Poza tym jak panny Pela z Tulą nie skończą natennatychmiast chorować to ogłosze bankructwo nadtotalne nawet ;)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro lip 23, 2008 21:44

Bunia nie dość, że złapała grzyba, to jeszcze dostała zapalenia pęcherza, także mamy wesoło. Na razie podajemy biogen, mała dostała jakiś superantybiotyk. Została też drugi raz odrobaczona, bo już minęły dwa tygodnie od ostatniego razu.
Poza tym ciągle się przytula, ma wilczy apetyt i biega jak kot Jinx.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Śro lip 23, 2008 21:55

no to się nie nudzicie :strach:
Kciuki za opanowanie sytuacji. :ok:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Śro lip 23, 2008 23:00

zaczynam sie bac tu wchodzic :strach: :strach: :strach:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw lip 24, 2008 8:46

to tak jak ja chodzić do lecznicy :twisted: :roll:

i czekam na powrót doktorka co nas podliczy za te kociaki :strach:
Obrazek

Mysza

Post » Śro lip 30, 2008 20:37

Mysza Ty masz szpital tam :strach:

Maleństwo... jaki buranio piękny... zaraz się popłaczę, jaką ma minkę piękność :(
www.mintandlavender.pl

lawenda99

Od: Nie lip 22, 2007 16:24

Post » Czw lip 31, 2008 10:43

www.mintandlavender.pl

lawenda99

Od: Nie lip 22, 2007 16:24

Post » Wto sie 05, 2008 0:05

Dziewczyny a ja widziałam Bunie w sobotę. Jakie to jest kocie cudo :1luvu: zazdroszczę jej przyszłemu domkowi! Bunia jest fenomenalna, niesamowita i cudowna.

Kciuki za pozostałe kociaki.

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Wto sie 05, 2008 21:20

podniosę

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Pt sie 08, 2008 23:27

Zaglądam do wątków MT i nie wiem, co pisać.
Jak widzę taką ilość kociaków... i widzę, jak jesteście urobione po pachy a końca nie widać.
To kciuki ode mnie i wirtualnie Was przytulam! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

ps: no i teraz sama odczułam, co to znaczy wejść do lecznicy... Tym bardziej podziwiam MT! :love: :love: :love: :love:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Sob sie 09, 2008 10:54

WRACAMY DO TEGO WĄTKU

W LECZNICY SĄ DWA NOWE KOCIAKI

Chudzielec przywieziony przez Straż Miejską. Małey szkielecik, pewnie ze trzy miesiące, moze mniej, ale jest wyyysoki na łapach, ma dłuuugi ogon, chuuudy jest, no orient ;) I miziak z niego wielki. Dostaje betamox, za kilka dni skończy i ma znikać :(

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kociaka nr 2 przyniosła wczoraj znajoma karmicielka. Sąsiadka znalazła pod blokiem. Ma bolesne tylnie łapki, rozjeżdżają mu się, być może wypadł z okna komuś. Ma rozwiesić ogłoszenia, ale jak się nikt nie zgłosi....
Mały Atce bardzo Rylka przypomina, jednego z dawnych kociaków. Tu na fotkach wyszedł bardzo poważnie, widać bedzie dostaojnym kocurem, ale mały ma ze 4,5 miesiąca i jest mały i słodki.
Obrazek

Mysza

Post » Sob sie 09, 2008 13:21

POMOCY!!!
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Sob sie 09, 2008 14:48

matko... :(

Jako świeżo upieczony i zielony jak szczypior DT zachęcam wszystkich niepewnych, jak ja do tej pory: bierzcie koty na DT - nic strasznego. Trochę roboty, ale za to miłość w oczach kota - bezcenna!!!

DT POSZUKIWANE!
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Sob sie 09, 2008 22:54

Pilnie poszukiwane DT
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Nie sie 10, 2008 22:26

Podnoszę.

Mysza pisze:WRACAMY DO TEGO WĄTKU

W LECZNICY SĄ DWA NOWE KOCIAKI

Chudzielec przywieziony przez Straż Miejską. Małey szkielecik, pewnie ze trzy miesiące, moze mniej, ale jest wyyysoki na łapach, ma dłuuugi ogon, chuuudy jest, no orient ;) I miziak z niego wielki. Dostaje betamox, za kilka dni skończy i ma znikać :(

Kociaka nr 2 przyniosła wczoraj znajoma karmicielka. Sąsiadka znalazła pod blokiem. Ma bolesne tylnie łapki, rozjeżdżają mu się, być może wypadł z okna komuś. Ma rozwiesić ogłoszenia, ale jak się nikt nie zgłosi....
Mały Atce bardzo Rylka przypomina, jednego z dawnych kociaków. Tu na fotkach wyszedł bardzo poważnie, widać bedzie dostaojnym kocurem, ale mały ma ze 4,5 miesiąca i jest mały i słodki.
Obrazek Obrazek

joshua_ada

[poprzednia][następna]