kasia86 pisze:A to u Was brzydka pogoda?![]()
Tak, u nas prawie cały tydzień padało. Na szcęście było dość ciepło. Dopiero dzisiaj słonko zaświeciło

Miłej soboty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:A to u Was brzydka pogoda?![]()
anna09 pisze:Dzisiaj, o ile byłaś w domu, pewnie dziewczynki w pełni korzystały z luksusu posiadania ogródkaPogoda była temu sprzyjająca
![]()
kciuk pisze:A pozostałe kotki jak zareagowały na nieobecność Kasi ?
Zauważyły w ogóle, jakie dramatyczne wydarzenia rozgrywały sie wieczorem?
weatherwax pisze:Od tego czasu bardzo się pilnuje, gdy wychodzi. Często sprawdza, czy drzwi są otwarte, a gdy je zamykam pędzi biegiem do domu. Robiłam takie próby. Co oznacza, że zapamiętałą swoją nieprzyjemną przygodę, mało tego - wyciągnęła wnioski!
kasia86 pisze: Biedna Kasia
Mb, jak mogłaś tak narazić Kasię na taki stres!!!
anna09 pisze: Dobrze, że koteczka wzięła sprawy w swoje łapki i zarówno udało jej się upomnieć o wpuszczenie do domu, jak i ukarać winną
mb pisze:Od soboty, za każdym razem, gdy zamykam okna, sprawdzam kocią obecność w domu i przeliczam 2 razy, aby się upewnić, że wszyscy są
Zawsze jestem gryziona, jeśli Kasia uważa, że zachowałam się nie fair wobec niej
U nas jakoś nie dzieje się nic ciekawego. To pewnie wina pogody, bo wtedy, kiedy jestem w domu, robi się pochmurno i tylko Kropcia, kot ogrodowy, jest w stanie wytrzymywać na zewnątrz po kilka godzin. Reszta wybiera poduchy![]()
Pozdrawiamy serdecznie wszystkie Ciocie, a koteczkom i kocurkom przesyłam mizianki
anna09 pisze:Może Kasia zacznie wymierzać Tobie kary za krzywdy pozostałych dziewczynekWiem, że one nie pałają do siebie miłością, ale nigdy nic nie wiadomo... wspólny wróg jednoczy
![]()
anna09 pisze: Pozdrawiamy i prosimy o przekazanie buziaczków dziewczynkom
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 98 gości