Słodkie Maluszki z Poznania juz we własnych domkach:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 22, 2008 12:22

prosze sie nie bic o Serafinka ;)

o Serafinka to niech sie domki bija :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Wto lip 22, 2008 12:29

Wiesz my mu tu specjalny PR robimy :ryk: gdzie dwóch się bije tam.....hihi

anastasia

Od: Czw gru 13, 2007 11:28

Post » Wto lip 22, 2008 12:44

anastasia pisze:Wiesz my mu tu specjalny PR robimy :ryk: gdzie dwóch się bije tam.....hihi

Oj tak :D
Nie ma to jak dobry PR :wink:

A oto i Słodziaczek jeszcze u mnie :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek***Obrazek***Obrazek

A tu jeszcze z Antosia :D

Obrazek

A tutaj fotki. które pstykałam Maluszkom w drodze do weta :wink:

Obrazek***Obrazek***Obrazek
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Wto lip 22, 2008 13:11

:love:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lip 22, 2008 13:12

A on ma te oczka ciut lepsze wiesz :) jak teraz patrze na te zdjęcia u Ciebie jeszcze.

anastasia

Post » Wto lip 22, 2008 13:17

anastasia pisze:A on ma te oczka ciut lepsze wiesz :) jak teraz patrze na te zdjęcia u Ciebie jeszcze.

dobra opieka czyni cuda :D
smarujesz mu oczka ta maścia czy tylko zakraplaszi?

Juz mi sie wszystko pomieszało, przez ta kilkudniowa impreze, ale czy ten zastrzyk od wetki robiłas w niedziele? Jezeli tak, to kurka wodna chyba trzeba by było zrobic mu znów jutro zastrzyk :?

A do jakiego weta jedziecie?
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Wto lip 22, 2008 13:56

Zastrzyk mu robiliśmy wczoraj bo tak wypadało, zakrapiam mu bo od soboty szukam maści nigdzie jej nie ma :crying: . Jadę do weta na Zbąszyńską do tego okulisty zobaczymy co on powie na te oczka

anastasia

Post » Śro lip 23, 2008 8:25

To my się witamy porannie. Maluszek rośnie, podobno ja tam tego nie widzę mój TŻ tak :wink: Maluch rozrabia na całego, nie moge po domu swobodnie chodzić bo łapie za stopy :smiech3:. Nocki pięknie przesypia w kocyku koło naszych głów. No aniołek nie kot.

Komu komu......

anastasia

Post » Śro lip 23, 2008 8:34

Kto przygarnie rozczulajacego Aniolka????!!!!!!!
Gorace kciuki za dzisiejsza wizyte u weta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Śro lip 23, 2008 18:58 Kochane Maluszki

Witam,

mała Antosia wybrała mnie :P tralalalala :P Jest największym urwisem na świecie :) Od niedzieli jest Fioną (dla mnie Fionką Szajbuską i Fionką Szamanką - je i je i je...). Szajbuską dlatego, że przegoniła przez mieszkanie naszego 4-miesięcznego Tygrysa już około milion razy :) Jej ciekawość każdej rzeczy jaka stoi, leży bądź oddycha :) jest ogromna. Tym większą radość daje nam jej obecność w naszej Rodzince.

Martwię się o malutkiego Serafinka, jest taką milusią kruszynką, która potrzebuje bardzo dużo ciepła, chciałabym bardzo żeby znalazł dla siebie kochający go dom, w którym mógłby tulić się do troskliwego opiekuna. AAAAAAA, gdybym tylko mogła wziąć go do siebie :cry: Pociesza mnie tylko to, że przynajmniej teraz jest u ludzi, którzy potrafią się pochylić nad bezbronnym zwierzątkiem i bez wahania pomóc kiedy cierpi...
Pozdrawiam serdecznie Karotkę i Anastasię.

ciaptak

Od: Wto cze 10, 2008 21:11

Post » Śro lip 23, 2008 21:09

Witaj :D
cieszę się, że mała tak dobrze sie u Was czuje.

Ja teraz siedzę i nie wiem co napisać :placz: byliśmy dzisiaj z maluszkiem u weta i rokowania są bardzo złe. Mały widzi w kilku procentach ma wszystkie możliwe zrosty, blokadę tęczówki czy w ogóle nie rusza oczkami. To tak w skrócie, nie jestem w stanie powtórzyć tych wszystkich medycznych określeń. Dostałam maści, kropelki mamy te oczka doprowadzić do w miarę dobrego stanu tak aby jak maluszek troszkę podrośnie zrobić porządek z 3 powieką bo inaczej może dojść do zatkania kanalików łzowych.
To potworne, że jest taki biedny, a jednocześnie taka wielka wola życia. Sam wet był pod wrażeniem, że on w ogóle z tego wyszedł, bo musiał mieć te oczka w koszmarnym stanie :crying:
Nie wiem co będzie dalej, co z jego domkiem, ja wiem że cuda się zdarzają ale przy tej konkurencji zdrowych pięknych kociaków jak choćby ten z Kiekrza który jest też u nas za chwilę sama będę szukać DT szanse jego są małe.

Mam pomysł ale potrzebuje Waszej pomocy. Tusia jest u mnie na tymczasie kocham ja już strasznie ale ona ma większe szanse mimo swojego charakterku. Jeżeli uda się znaleźć domek dla niej zostawię Serafinka inaczej nie dam rady. Mój TŻ przełknie 6 kotów ale 7 już nie i rozumiem go.

anastasia

Post » Śro lip 23, 2008 21:17

Nie wiem, co powiedzieć.

Potwornie mi przykro z powodu ocząt Serafinka. :(

Ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, za co mocno trzymam kciuki.

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Śro lip 23, 2008 22:08

a ja uwazam ze ma szanse znalezc dom, bardzo duzo niewidomych kotow i to ze schronisk znajdowalo swojego czlowieka.

Ja w to wierze i trzymam za to mocne kciuki!

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw lip 24, 2008 7:25

Etka pisze:a ja uwazam ze ma szanse znalezc dom, bardzo duzo niewidomych kotow i to ze schronisk znajdowalo swojego czlowieka.

Ja w to wierze i trzymam za to mocne kciuki!

Zwlaszcza, ze On ma w sobie cos, co roztkliwia czlowieka absolutnie!!!!!!!
Wczoraj go spotkalam i jego slodycz i te biedne oczatka mnie powalily......

No i bardzo sie ciesze, ze Antosia tak dobrze sie czuje w nowym, wspanialym domku!!!!!!!!!!!!!!! POzdrawiamy serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw lip 24, 2008 8:25

Wiecie co ja też wiem, że takie kotki znajdują domki i wierzę, że po tym co on już przeszedł zasługuję na anielskie życie.
My jesteśmy w nim zakochani i wiem że swój domek tez tak rozkocha :D

anastasia

[poprzednia][następna]