tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:a moja mówi do mnie lalek i słoneczko![]()
Toril
moja za to Aniele biały![]()
one chyba zapomniały, że my już dorosłe kocury![]()
Toril
Chyba tak

Moher zniesmaczony
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:a moja mówi do mnie lalek i słoneczko![]()
Toril
Toril
Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:a moja mówi do mnie lalek i słoneczko![]()
Toril
Toril
Torli a wiesz może my jeszcze mali jesteśmy ?8O
tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:a moja mówi do mnie lalek i słoneczko![]()
Toril
Toril
nie wiem, jestem większy od bliźniaczek, a one mają już dwa lata. ja podobno też ale nikt nie wie kiedy mam urodziny![]()
Toril
Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:a moja mówi do mnie lalek i słoneczko![]()
Toril
Toril
nie wiem, jestem większy od bliźniaczek, a one mają już dwa lata. ja podobno też ale nikt nie wie kiedy mam urodziny![]()
Toril
Torli moja duża nie wie nawet z którego ja jestem rokua bardzo jej na tym zalezy
![]()
tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:a moja mówi do mnie lalek i słoneczko![]()
Toril
Toril
Toril
Torli moja duża nie wie nawet z którego ja jestem rokua bardzo jej na tym zalezy
![]()
taaa..jesteśmy tak tajemicze stworzenia,że nawet nasz wiek trudno określić![]()
Toril
tosiula pisze:sprawdziłami ogłaszam 27 lipca wielką imprezę
imieninki Torila a i myślę że może to byc również dzień jego drugich urodzin
w tym dniu dostał bowiem swoje imię i już napewno było wiadomo,że to chłopak
tosiula pisze:witam. koniecznie bądzcie w niedzielę u Torila na imprezce. to jego pierwsze prawdziwe urodzinki i imieninki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości