Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 20, 2008 19:45

No po obejrzeniu tych zdjęc to jeszcze bardziej zazdraszczam, że nie mogłam przyjechać :?
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie lip 20, 2008 19:55

Iweta pisze:No po obejrzeniu tych zdjęc to jeszcze bardziej zazdraszczam, że nie mogłam przyjechać :?

A zazdrość sobie zazdrość .Mówiłam cobyś przyjechała :twisted:

Bylo superr.Pogoda dopisała wszyscy którzy sie zapowiedzieli przybyli .Nawet mieliśmy jednego gościa Kociamę.W sumie było 21 osób.Kazdy przyniósł z jedzonka i napitków co mógł.Ogólnie bardzo miła atmosfera.Nawet pan grilowy nie marudził :wink:

Zreszta Narnię też zapraszałam i co...

Za rok gwarantujemy zakwaterowanie :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie lip 20, 2008 20:28

ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Nie lip 20, 2008 20:44

hej tu Ewa i Piotrek, było super, bardzo miło było nam poznać Was wszystkich osobiście. Wreszcie człowiek swobodnie mógł opowiadać o kociastych i nikt nie patrzył z przerażeniem :D. Koniecznie musimy podtrzymać tradycję spotkań. jeszcze raz dziekujemy Tereni i Markowi za wspaniałe kocie przyjęcie! od Piotrka specjalne pozdrowienia dla Pani z Banku :D :D :D

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Nie lip 20, 2008 21:11

DZIĘKUJE KOCHANI

Dziękuje Teresie i jej Tż za gościnę :D

Wszyscy jesteście tacy fajni

Pozdrawiam Was serdecznie

spotkanie z Buborem to była prawdziwa niespodzianka :D

Trzymajcie się tam dzielnie
Macie tyle roboty
Całuję mocno
Iwa

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Nie lip 20, 2008 21:12

Kociama pisze:DZIĘKUJE KOCHANI

Macie tyle roboty
Całuję mocno
Iwa

To fakt Kociamo , dla mnie także była to niespodzianka bardzo miła w dodatku :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lip 20, 2008 21:17

Filomen pisze:hej tu Ewa i Piotrek, było super, bardzo miło było nam poznać Was wszystkich osobiście. Wreszcie człowiek swobodnie mógł opowiadać o kociastych i nikt nie patrzył z przerażeniem :D. Koniecznie musimy podtrzymać tradycję spotkań. jeszcze raz dziekujemy Tereni i Markowi za wspaniałe kocie przyjęcie! od Piotrka specjalne pozdrowienia dla Pani z Banku :D :D :D

no Pani z Banku bedzie szcZęsliwa z racji pozdrowień. :wink: Z mojej strony wielkie dzieki za lizyne dla kociaków z Hiltona i za kocie języczki na bazarek.

Choć w sumie za kocie języczki nie mam co dziękować bo je zajumałam ze stołu,coby na bazarku wystawić :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie lip 20, 2008 21:26

Bylam i swietnie sie bawilam ale musialam wczesniej wyjsc :crying: na nudny panienski :evil:

Dzieki za rewelacyjne spotkanie :P

Czy moge prosic na pw co bylo na zebranku? ;)

Adrianapl pisze:zapraszam na bazarek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=78522 ;)

Adus jestem z Ciebie dumna i dziekuje :)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Nie lip 20, 2008 21:33

bubor pisze:

Macie tyle roboty
Całuję mocno
Iwa

To fakt Kociamo , dla mnie także była to niespodzianka bardzo miła w dodatku :wink:

:oops: Tylko ze baba z gór tak sie rzuciła na Twoje powitanie że malo Ci karku nie skręciła :wink:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Nie lip 20, 2008 21:35

Kociama pisze:
bubor pisze:

Macie tyle roboty
Całuję mocno
Iwa

:oops: Tylko ze baba z gór tak sie rzuciła na Twoje powitanie że malo Ci karku nie skręciła :wink:

Mój kark jakoś wytrzymał :wink: , fajnie Cie było spotkać Kociamo - cieszę sie :D

bubor

Post » Nie lip 20, 2008 23:59

Filomen pisze:hej tu Ewa i Piotrek, było super, bardzo miło było nam poznać Was wszystkich osobiście. Wreszcie człowiek swobodnie mógł opowiadać o kociastych i nikt nie patrzył z przerażeniem :D. Koniecznie musimy podtrzymać tradycję spotkań. jeszcze raz dziekujemy Tereni i Markowi za wspaniałe kocie przyjęcie! od Piotrka specjalne pozdrowienia dla Pani z Banku :D :D :D

No oczywiście mam taką nadzieję, że tradycja spotkań zostanie podtrzymana :lol: a nasz dom jest otwarty :lol: i oczywiście pozdrowienia od Pani z Banku dla Piotra :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lip 21, 2008 0:09

Ja też wszystkim serdecznie dziękuję za przybycie i oczywiscie mój TŻ także, i tak patrzę na zdjęcia i normalnie nie wierzę że u mnie tak fajnie jest :lol: na szczęście pogoda nam dopisła, towarzystwo tez zarówno ludzkie jak i kocie oraz psie w postaci mojej Kory oraz pieska Jadzi i Wiesia :lol: Dziewczyny mam nadzieję, że mi wybaczycie , ale Lolka dzisiaj zażyłą wolności :!: Całą noc nadawała niemiłosiernie, jest wkurzona na nowego tymczasowicza :roll: więc dzisiaj postanowiłam, że dam jej trochę woności - w południe wypuściłam ją z garażu na wolnośc - Lolka pobiegała po okolicy i spokojnie wrócła do siebie :lol: kurcze nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale nie mam sumienia patrzeć jak przez całe dni siedzi w jednym miejscu :cry: człowiek chyba też by ześwirował :twisted: ona już jest u mnie ponad dwa miesiące więc chyba już do miejsca się przyzwyczaiła :o teraz po przeżyciach dnia smacznie sobie śpi :D

terenia1

Post » Pon lip 21, 2008 0:16

bubor pisze:......Oraz fani niebieskookiego pięknisia który został wygłaskany i wymiziany za wszystkie czasy :D .............

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No tak faktycznie niebieskoki miał wzięcie niesamowite, ale na szczęście nie zamęczyli go :wink:

terenia1

Post » Pon lip 21, 2008 6:19

terenia1 pisze:
bubor pisze:......Oraz fani niebieskookiego pięknisia który został wygłaskany i wymiziany za wszystkie czasy :D .............

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No tak faktycznie niebieskoki miał wzięcie niesamowite, ale na szczęście nie zamęczyli go :wink:

Niech sie przyzwyczaja piękniś bo gdy znajdzie swoich Dużych to zapewne nikt go w tym temacie nie będzie oszczędzał :lol: :wink:

bubor

Post » Pon lip 21, 2008 12:41

terenia1 pisze:Ja też wszystkim serdecznie dziękuję za przybycie i oczywiscie mój TŻ także, i tak patrzę na zdjęcia i normalnie nie wierzę że u mnie tak fajnie jest :lol: na szczęście pogoda nam dopisła, towarzystwo tez zarówno ludzkie jak i kocie oraz psie w postaci mojej Kory oraz pieska Jadzi i Wiesia :lol: Dziewczyny mam nadzieję, że mi wybaczycie , ale Lolka dzisiaj zażyłą wolności :!: Całą noc nadawała niemiłosiernie, jest wkurzona na nowego tymczasowicza :roll: więc dzisiaj postanowiłam, że dam jej trochę woności - w południe wypuściłam ją z garażu na wolnośc - Lolka pobiegała po okolicy i spokojnie wrócła do siebie :lol: kurcze nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale nie mam sumienia patrzeć jak przez całe dni siedzi w jednym miejscu :cry: człowiek chyba też by ześwirował :twisted: ona już jest u mnie ponad dwa miesiące więc chyba już do miejsca się przyzwyczaiła :o teraz po przeżyciach dnia smacznie sobie śpi :D

DZIEKUJEMU WAM SERDECZNIE ZA WSPANIALE PRZYJECIE I PRZEMILA ATMOSFERE Jadzia i Wiesiu

Marmurek ma sie coraz lepiej je, pije, chodzi z dnia na dzien coraz lepiej no i co wazne kupa tez lepsza prawie normalna /dzisiejsza/ i zaczyna sie juz troche bawic czy zabaweczkami czy to swoim ogonkiem, ogromny z niego czyscioch myje sie co chwile jest juz calkiem inny jak w tych pierwszych dniach, no jeszcze chudzienki ale brzuszek ma jak moj TZ :D

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

[poprzednia][następna]