Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:No po obejrzeniu tych zdjęc to jeszcze bardziej zazdraszczam, że nie mogłam przyjechać
Kociama pisze:DZIĘKUJE KOCHANI
Dziękuje Teresie i jej Tż za gościnę![]()
Wszyscy jesteście tacy fajni
Pozdrawiam Was serdecznie
spotkanie z Buborem to była prawdziwa niespodzianka![]()
Trzymajcie się tam dzielnie
Macie tyle roboty
Całuję mocno
Iwa
Filomen pisze:hej tu Ewa i Piotrek, było super, bardzo miło było nam poznać Was wszystkich osobiście. Wreszcie człowiek swobodnie mógł opowiadać o kociastych i nikt nie patrzył z przerażeniem. Koniecznie musimy podtrzymać tradycję spotkań. jeszcze raz dziekujemy Tereni i Markowi za wspaniałe kocie przyjęcie! od Piotrka specjalne pozdrowienia dla Pani z Banku
![]()
![]()
Adrianapl pisze:zapraszam na bazarek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=78522
bubor pisze:Kociama pisze:DZIĘKUJE KOCHANI
Macie tyle roboty
Całuję mocno
Iwa
To fakt Kociamo , dla mnie także była to niespodzianka bardzo miła w dodatku
Kociama pisze:bubor pisze:Kociama pisze:DZIĘKUJE KOCHANI
Macie tyle roboty
Całuję mocno
Iwa
To fakt Kociamo , dla mnie także była to niespodzianka bardzo miła w dodatku
Tylko ze baba z gór tak sie rzuciła na Twoje powitanie że malo Ci karku nie skręciła
Filomen pisze:hej tu Ewa i Piotrek, było super, bardzo miło było nam poznać Was wszystkich osobiście. Wreszcie człowiek swobodnie mógł opowiadać o kociastych i nikt nie patrzył z przerażeniem. Koniecznie musimy podtrzymać tradycję spotkań. jeszcze raz dziekujemy Tereni i Markowi za wspaniałe kocie przyjęcie! od Piotrka specjalne pozdrowienia dla Pani z Banku
![]()
![]()
terenia1 pisze:Ja też wszystkim serdecznie dziękuję za przybycie i oczywiscie mój TŻ także, i tak patrzę na zdjęcia i normalnie nie wierzę że u mnie tak fajnie jestna szczęście pogoda nam dopisła, towarzystwo tez zarówno ludzkie jak i kocie oraz psie w postaci mojej Kory oraz pieska Jadzi i Wiesia
Dziewczyny mam nadzieję, że mi wybaczycie , ale Lolka dzisiaj zażyłą wolności
Całą noc nadawała niemiłosiernie, jest wkurzona na nowego tymczasowicza
więc dzisiaj postanowiłam, że dam jej trochę woności - w południe wypuściłam ją z garażu na wolnośc - Lolka pobiegała po okolicy i spokojnie wrócła do siebie
kurcze nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale nie mam sumienia patrzeć jak przez całe dni siedzi w jednym miejscu
człowiek chyba też by ześwirował
ona już jest u mnie ponad dwa miesiące więc chyba już do miejsca się przyzwyczaiła
teraz po przeżyciach dnia smacznie sobie śpi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, sylwiakociamama, włóczka i 167 gości