Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lip 18, 2008 9:29

Jowitko kochana, my z Wolandem mamy sie dobrze i wcale nie wiadomo czy bedziemy sie rozstawac :wink: A ewentualny domek bedzie musial pozwolic mi poczuc wielkie serce dla kota i wielka odpowiedzialnosc!!! Nie ma dla mnie znaczenia wiek, nic poza sercem i odpowiedzialnoscia...
A teraz ponawiam pytanie do Kochanych Cioteczek: czy ktos moze mi poradzic jak zabezpieczyc okno siatka. Nie mam pojecia jaka i gdzie kupic; czy ktos zajmuje sie montazem? Jakie sa koszty? Musze wietrzyc dom i oddychac, dlatego sprawa jest bardzo pilna :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lip 18, 2008 12:59

http://upload.miau.pl/3/114374.jpg
To zdjecie bylo prezentowane w poprzednim watku Wolanda, ale je lubie wiec sobie powtarzam :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt lip 18, 2008 14:08

jerzykowka pisze:http://upload.miau.pl/3/114374.jpg
To zdjecie bylo prezentowane w poprzednim watku Wolanda, ale je lubie wiec sobie powtarzam :wink:

przystojniaczek :love:

co do tego zabezpieczania okien, to w wątku na ten temat jest moja instrukcja ze zdjęciami, jak chcesz poszukam, na której stronie (gdzieś blikso 30-tej chyba). U mnie robił to TŻ, szkoda, że tak daleko mieszkasz :( Ale jak znajdziesz jakąś złotą rączkę to myślę, że bezproblemowo wg takiego sposobu zrobi. I niedrogo, co też nie bez znaczenia.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt lip 18, 2008 14:42

Aniu :1luvu: , jestes ANIOLEM!!!!! Tyle robisz dla bid w schronie, kibicujesz wyadoptowanym kotkom na ich watkach i jeszcze znajdziesz czas zeby odwiedzic inne.
Ja nie wiedzialam, ze jest specjalny watek na temat zabezpieczen :oops: poszukam, poszukam!
Dziekuje Ci calym serduchem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lip 18, 2008 15:53

jerzykowka pisze:Ja nie wiedzialam, ze jest specjalny watek na temat zabezpieczen :oops: poszukam, poszukam!

Cicho kobieto :evil: To ja Ci poszukam :evil:
Obrazek

pisiokot

Post » Pt lip 18, 2008 15:57

Asiu, to jest ten wątek, a tutaj nasze okna (gdzieś w połowie strony jest mój post ze zdjęciami i opisem wykonania).

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=34 ... &start=405
Obrazek

pisiokot

Post » Pon lip 21, 2008 6:59

Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon lip 21, 2008 7:09

jak nasz piekny kot sie sprawuje i jak Kapitan Planeta? :)
Jak wizyta Justynki? :) Woland ja poznal? :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon lip 21, 2008 9:23

Jowitko, Justyna niestety nie przyjechala i nie odezwala sie, mam nadzije, ze nic sie nie stalo.
Woland bywa juz rowniez na gornym poziomie domu, ale nadal najpewniej czuje sie na dole. Sytuacje te utrwaklaja wystepy mojej kochanej zazdrosniczki o nikczemnym charakterku- Myszki. Na szczescie podla walecznosc zalacza jej sie tylko chwilami. Przy kazdym nowym koteczku tak sie zachowywala, zeby ktoregos dnia zapomniec zupelnie o swoich ansach. Oby jak najszybciej!!! Poza tym teraz ma dwoch nowych towarzyszy na raz, a to nie ulatwia sprawy :wink:
W piatek bylam z Planeta u weta- gdy juz okazalo sie, ze tryska zdrowiem, ma ok. 1.5 roku i przypmina wetowi Sfinksa 8) poprosilam o sprawdzenie czy przypadkiem nie jest w ciazy. Bylo bardzo wesolo, bo w obecnosci czworga praktykantow Pan doktor uswiadomil mi, ze Planeta nie jest w ciazy na pewno gdyz albowiem jest Ona wysterylizowanym chlopcem :roll: Coz... :oops: No itak moja Planeta zostala moim Planeta, a Etka poszerzyla jej/mu imie na Kapitan Planeta :wink: Moj stosunek do Planety jest jednak transseksualny- dla mnie pozostal kocica :wink:
Tak wiec mam dwoch blizniaczo podobnych chlopcow, mocno rozniacych sie charakterami. Woland musi zwiedzic kazdy, nawet najbardziej niedostepny zakamarek a Planeta kocha lozko i ono jej/jemu wystarcza.
Ale oba kocurki sa przekochane i nieprzyzwoicie miziaste, absolutnie proludzkie!!!!!!!!!!!!
Zrobilam troche zdjec moim nowym synkom, jak tylko uda mi sie zrzucic zdjecia to je wam zaprezentuje.
PS Moj przyjaciel mawial: "Nie liczy sie plec, liczy sie swieta cierpliwosc". Tyle, ze nie jestem pewna czy akurat koty mial na mysli :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon lip 21, 2008 12:33

jerzykowka pisze:Bylo bardzo wesolo, bo w obecnosci czworga praktykantow Pan doktor uswiadomil mi, ze Planeta nie jest w ciazy na pewno gdyz albowiem jest Ona wysterylizowanym chlopcem :roll: Coz... :oops: No itak moja Planeta zostala moim Planeta, a Etka poszerzyla jej/mu imie na Kapitan Planeta :wink:

ale numer 8O :D
Obrazek

pisiokot

Post » Pon lip 21, 2008 12:33

Ale numer :) Kapitan Planeta :ryk:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon lip 21, 2008 18:39

No ladnie.Joanno, Twoja niewinnosc nie zna granic!

Jakies 20 pare lat temu moj brat przyniosl do domu koteczke.To byl moj pierwszy kociak (moja mama zawsze byla niereformowalna!). Pojechalam z nia na Junikowo do weta z prosba o tabletki antykoncepcyjne dla mojej Kizi-Mizi. I ten dran z glupim usmiechem mi je zapisal :twisted: A potem tez sie okazalo, ze z Kiziora taka kocica jak z koziej za przeproszeniem d... armata: ukazaly sie wyraziste orzeszki i czar prysl!

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pon lip 21, 2008 19:56

Figlarny Kapitan Planeta :P
pół roku temu zawieźliśmy śliczną znalezioną koteczkę
na sterylizację, przy odbiorze okazało się że to był kocurek
kocurek teraz mieszka u moich rodziców
nazywa się Baba
i... jest biało czarny 8)
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon lip 21, 2008 20:02

Jak Woland?
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Wto lip 22, 2008 8:22

Piękny Wolandzie wracaj na górę w poszukiwaniu domku!!!

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]