Urwis,Kacper,Benio + Songo;)poznajemy koty z psem!foty!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lip 18, 2008 7:14

catawba pisze:Bry :D

koty dały czadu.. sobie wzajemnie.. a właściwie Benek Kacprowi ... gnębił go tak, że tż musiał kapciami rzucać :roll: ale poskutkowało :lol:

Biedny Kacper chyba jeszcze nie opracował skutecznej obrony przed namolem .. niestety Benek się robi nie tylko namolny, ale sam się nakręca i atakuje.. tak się czasami zastanawiam, czy ja go na pewno wykastrowałam.. :twisted:
a Kacper jak ta ciapa... :roll:

Witam! :D

Poczekaj, Kacper w końcu mu natłucze zobaczysz. Tak samo Pola robiła jak ją czarna ganiała, kładła się na ziemie i nic nie robiła, w końcu raz się wkurzyła i wtłukła czarnej. :lol:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pt lip 18, 2008 7:26

maggia pisze:
catawba pisze:Bry :D

koty dały czadu.. sobie wzajemnie.. a właściwie Benek Kacprowi ... gnębił go tak, że tż musiał kapciami rzucać :roll: ale poskutkowało :lol:

Biedny Kacper chyba jeszcze nie opracował skutecznej obrony przed namolem .. niestety Benek się robi nie tylko namolny, ale sam się nakręca i atakuje.. tak się czasami zastanawiam, czy ja go na pewno wykastrowałam.. :twisted:
a Kacper jak ta ciapa... :roll:

Witam! :D

Poczekaj, Kacper w końcu mu natłucze zobaczysz. Tak samo Pola robiła jak ją czarna ganiała, kładła się na ziemie i nic nie robiła, w końcu raz się wkurzyła i wtłukła czarnej. :lol:

dobrze by było..:twisted: ja mam wrażenie, że to Benek się na Kacprze mści za jego pierwsze tygodnie u nas, kiedy Kacper go chwytał za kark i targał po podłodze .. albo jak go zwalał z łóżka, jak Benek już się prawie na nie wgramolił.. :roll:
ale faktycznie, Kacper jak się chce bawić, to i sam Benka goni i podgryza. ale jak nie ma ochoty na zabawę to tylko się kładzie i syczy i się broni przed atakującym Benkiem.. jak taki.. facet bez jaj.. :roll: :lol:
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Pt lip 18, 2008 7:30

mam jedyny dzień wolny w tygodniu i właśnie myślę, jak go spędzić..
chciałam jechać do Poznania, bo i okulary przeciwsłoneczne by się przydały, i do fryzjera by się zajrzało...
z drugiej strony chyba zostanę w domu.. jedyny dzień, kiedy mogłabym potowarzyszyć zwierzakom.. może koty wezmę na trawkę.. psu też by się przydało poświęcić trochę więcej czasu...
i znów do miasta jechać... eee.. nie chce mi się :roll: :wink:
Obrazek

catawba

Post » Pt lip 18, 2008 7:30

U mnie Myszak gnębi dwa razy większego kajtka. A Kajtek się go boi, mimo, że wcześniej gnębił pozostałe koty...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pt lip 18, 2008 8:02

WItaj CoToMa :)

ehh.. nie dojdziesz z tymi kotami, kto gdzie i z kim. Urwis też jedne koty gnębi i goni na działce, a przed innymi sam ucieka.. (czyt. Gizmo :wink: )

ja się cieszę, jak chłopaki się bawią.. ale nie lubię jak się gnębią.. Benek to chyba z nudów robi... :roll:
teraz myszę dorwał, więc Kacper ma spokój :D
Obrazek

catawba

Post » Pt lip 18, 2008 8:18

bry :) U mnie to się chyba nie gnębią.. :)
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Pt lip 18, 2008 8:21

Bry Madziu :D

to Ci dobrze :) nic miłego słuchać cierpienia jednego z nich :twisted: trza ratować :D
teraz się ganiają i szanse są w miarę wyrównane. myszką się wymieniają.... bo nic że kilka innych leży obok, podzielić się nie mogą.. one mają TĘ JEDYNĄ i chyba o nią walczą 8)
Obrazek

catawba

Post » Pt lip 18, 2008 8:23

catawba pisze:Bry Madziu :D

to Ci dobrze :) nic miłego słuchać cierpienia jednego z nich :twisted: trza ratować :D
teraz się ganiają i szanse są w miarę wyrównane. myszką się wymieniają.... bo nic że kilka innych leży obok, podzielić się nie mogą.. one mają TĘ JEDYNĄ i chyba o nią walczą 8)

No chyba, że się gnębią.. a ja o tym nie wiem :roll:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Pt lip 18, 2008 8:42

Hello :D

... a ja dzisiaj ostatni dzień w pracy :dance:

Chłopaki, nie bić się, grzecznie, Benek - trochę szacunku dla starszych :twisted:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt lip 18, 2008 8:48

cassidy pisze:

No chyba, że się gnębią.. a ja o tym nie wiem :roll:

a to też niezła opcja.. :wink:
Obrazek

catawba

Post » Pt lip 18, 2008 8:49

Avian pisze:Hello :D

... a ja dzisiaj ostatni dzień w pracy :dance:

Chłopaki, nie bić się, grzecznie, Benek - trochę szacunku dla starszych :twisted:

hej Iza :D

ale Ci dobrze... mam nadzieję, że relacja po powrocie będzie :?: :!: :D
Obrazek

catawba

Post » Pt lip 18, 2008 9:32

To co wyspałeś się w ten wolny dzień Haniu?

Bry

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

Post » Pt lip 18, 2008 12:16

tak, pewnie żywa :twisted:

Paulaaa

Od: Wto lis 06, 2007 21:48

Post » Pt lip 18, 2008 12:34

sweet-a pisze:To co wyspałeś się w ten wolny dzień Haniu?

Bry

nieee.. :placz: :placz:
ok 4:30 Benek zaczął gnębić Kacpra i od tego czasu co chwilę się budziłam ratować kota, a wstałam wcześniej niż normalnie, bo przed 6 :roll:
ale w miarę się wyspałam.. tyle, że nie wyleżałam :)

Bry :D
Obrazek

catawba

Post » Pt lip 18, 2008 12:36

Paulaaa pisze:

tak, pewnie żywa :twisted:

chciałyby... :roll: tyle szczęścia nie mają.. :wink:
Obrazek

catawba

[poprzednia][następna]