pluszak pisze:niektóre dostarczały tez wrażeń intelektualnychFri pisze::twisted: i fszystkie się tak dały wygłaskać...?
Alma na pewno.
Ktoś jeszcze?
Moderator: Estraven
pluszak pisze:niektóre dostarczały tez wrażeń intelektualnychFri pisze::twisted: i fszystkie się tak dały wygłaskać...?
ja poczekam aż Kicor to zobaczygalla pisze:pluszak pisze:niektóre dostarczały tez wrażeń intelektualnychFri pisze::twisted: i fszystkie się tak dały wygłaskać...?
Alma na pewno.
Ktoś jeszcze?
Fri pisze:pluszak pisze:niektóre dostarczały tez wrażeń intelektualnychFri pisze::twisted: i fszystkie się tak dały wygłaskać...?
Desna i Alma![]()
reszta mrymrała jak szalona i wywalała brzuchy...

Fri pisze:pluszak pisze:niektóre dostarczały tez wrażeń intelektualnychFri pisze::twisted: i fszystkie się tak dały wygłaskać...?
Desna i Alma![]()
reszta mrymrała jak szalona i wywalała brzuchy...
moich, z rozmowy z Kicorem i MariąDmoś pisze:Dzien dobry, o jakich wrazeniach intelektualnych mowa?
pluszak pisze:moich, z rozmowy z Kicorem i MariąDmoś pisze:Dzien dobry, o jakich wrazeniach intelektualnych mowa?
Fri pisze:aście znowu natrzaskały voluminów wieczorową porą,
kiedy ja unplugged jestem...![]()
![]()
![]()
ale skończyły sie dobre czasy!![]()
neta sobie w domu zakładam...![]()
koniec z doczytywaniem wyścigowym i nabieżąco niebyciemsiebójcie!
redaf pisze:Dziś przyjeżdża do nas Lord Vrendzel![]()
Na kolejny tymczasowy tymczas.
popieram, gdzie Ci on, redafku?JoasiaS pisze:redaf pisze:Dziś przyjeżdża do nas Lord Vrendzel![]()
Na kolejny tymczasowy tymczas.
Przybył?
A jeśli tak, to gdzie rezyduje?![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 16 gości