Maleńka Whiskasowa Marmurka-już w domku! Proszę o zamknięcie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 16, 2008 11:53

Dzięki Aia!!!
Wyszłam - był burasek, wpierniczał w tempie ekspresowym Kitekata. Był za filarem. Dałam mu spokojnie zjeść - bo w razie, gdybym go nie złapała, to będzie do tego jeszcze głodny. Ustawiłam się za filarem, zdjęłam bluzę, żeby na niego zarzucić, ale czekałam, żeby dojadł. Była niedaleko kobieta z dwojgiem dzieci, ale pokazałam na migi, żeby się nie zbliżała - posłuchała. Za moment, jakiś, k****, mieszkaniec wylazł z hukiem z budynku i kocio zwiał :evil: :evil: :evil: .
Kotek ma coś dziwnego z ogonkiem - jest dosyć gruby, ale krótki, pokryty idealnie futerkiem, więc chyba nie uszkodzony :roll: . Kolor whiskasowy, ale tak, jak pisała Aia - marmurek. A na pysiu to jakieś czary-mary nie do opisania - coś białego i maska whiskasowa... Nie jestem w stanie nawet zapamiętać :roll: . No cudeńko normalnie!
Marcelibu

Post » Śro lip 16, 2008 12:03

No dobra - melduje się. Służbowy podbierak właśnie przeszedł chrzest bojowy bo wynosliliśmy malutką wiewiórkę która wlazła do mnie do pracy. Mogę go ew. zabrać do domu ale ja dziś niezmotoryzowana jestem więc jak dostane sygnał to troche potrwa
Obrazek

Asia_K

Od: Pt paź 03, 2003 0:16

Post » Śro lip 16, 2008 12:09

Marcelibu pisze:Kotek ma coś dziwnego z ogonkiem - jest dosyć gruby, ale krótki, pokryty idealnie futerkiem, więc chyba nie uszkodzony :roll:

też widziałam ten ogonek (taki jakiś krótki się wydawał)
ale nic bardzo niepokojacego to nie jest - wyglądał normalnie, zdrowo

kocio niesamowicie PIĘKNY :1luvu:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Śro lip 16, 2008 12:13

Asia_K pisze:No dobra - melduje się. Służbowy podbierak właśnie przeszedł chrzest bojowy bo wynosliliśmy malutką wiewiórkę która wlazła do mnie do pracy. Mogę go ew. zabrać do domu ale ja dziś niezmotoryzowana jestem więc jak dostane sygnał to troche potrwa

To może wieczorem byśmy się umówiły??? Bo w ciągu dnia jest za dużo samochodów parkujących, ludzi chodzących. Zadzwonię do Ciebie ok. 16,30. Zasięgnę jeszcze języka u mnie w lecznicy, czy go upchną u siebie. Ale pewnie znów skierowanie z Włoch będzie potrzebne :?, a ja pojutrze rano wyjeżdżam.Chyba, że przez straż miejską :roll: .
Marcelibu

Post » Śro lip 16, 2008 14:19

No i dupa. Ja niestety dzis odpadam - siedzę do bólu w pracy. Jak wyjdę to pewnie już północ będzie. :cry:
Jak nic się nie urodzi to jutro powinnam być wolna i mieć samochód
Obrazek

Asia_K

Post » Śro lip 16, 2008 14:25

Asia_K pisze:No i dupa. Ja niestety dzis odpadam - siedzę do bólu w pracy. Jak wyjdę to pewnie już północ będzie. :cry:
Jak nic się nie urodzi to jutro powinnam być wolna i mieć samochód

Ja jutro już nie dam fizycznie rady :( . Jestem w pracy tylko do południa. Potem jadę do domu się pakować na 3 tygodniowy wyjazd. Nie dam rady.... Może wieczorem :roll: . No kurcze...
Dam znać.
Marcelibu

Post » Śro lip 16, 2008 14:32

o kurna, zapomniała, że wyjeżdżasz i beztrosko zgodziłam się na nadgodziny. No to idę do szefowej odkręcać, że koniecznie musze lecieć do domu. :D Ona w miarę prokocia jest więc pewnie się zgodzi. Jutro se posiedze dłuzej
Obrazek

Asia_K

Post » Śro lip 16, 2008 14:38

jakby co dojcie znać
od teraz już jestem wolna i mogę przyjechać w każdej chwili :)

Aia

Post » Śro lip 16, 2008 14:40

No dobra, utargowałam troche i o 19:00 moge być na parkingu 8) Tylko jak my się tam znajdziemy skoro komórki nie masz? Ja zaraz uciekam z netu ale bedę pod kom.
Obrazek

Asia_K

Post » Śro lip 16, 2008 14:46

Asia_K pisze:No dobra, utargowałam troche i o 19:00 moge być na parkingu 8) Tylko jak my się tam znajdziemy skoro komórki nie masz? Ja zaraz uciekam z netu ale bedę pod kom.

Bo ja mam Wasze telefony w komórce, a komórka w domu. Teraz mam tez na PW. Gdy dojadę do chałupy to się odezwę, tylko najpierw musze zrobić przedwyjazdowe zakupy, bo nie zdążę.
Z tego co mówił ochroniarz, to nie wcześniej niż o godz. 19, bo jest głośno i dużo samochodów parkuje. No żeby takie małe bure tyle dymu narobiło... :lol: 8)
Ja i tak do Was będę dzwonić.
Marcelibu

Post » Śro lip 16, 2008 14:48

Marcelibu pisze:Ja i tak do Was będę dzwonić.

to mam rozumieć że mam sie szykować na ok 19 8)

Aia

Post » Śro lip 16, 2008 15:54

Aia pisze:
Marcelibu pisze:Ja i tak do Was będę dzwonić.

to mam rozumieć że mam sie szykować na ok 19 8)

Tak jest! :D
Marcelibu

Post » Śro lip 16, 2008 16:09

to może umówmy się konkretnie na 19 bo mi to troche zajmie zanim tam dotrę (jak na złość zaden autobus ode mnie tam nie jeździ i na piechotę musze dygać)
No i wytłumaczcie jak blondynce GDZIE to dokładnie jest. Będę szła Sikorkskiego od strony Wilanowskiej. Skręcam w lewo w pory i co dalej?
Obrazek

Asia_K

Post » Śro lip 16, 2008 16:37

Asia_K pisze:to może umówmy się konkretnie na 19 bo mi to troche zajmie zanim tam dotrę (jak na złość zaden autobus ode mnie tam nie jeździ i na piechotę musze dygać)
No i wytłumaczcie jak blondynce GDZIE to dokładnie jest. Będę szła Sikorkskiego od strony Wilanowskiej. Skręcam w lewo w pory i co dalej?

Asiu

najlepiej jak sie chyba wszystkie umówimy na przystanku autobusowym Wareńska (tylko w stronę dolinki służewiecjkiej ;) )

autobusy 195, 166
ja przynajmniej będę tak jechać :)

Aia

Post » Śro lip 16, 2008 16:43

ok. to o 19 bede na przystanku
Obrazek

Asia_K

[poprzednia][następna]