i wygrał z Masza walke o ćmie zwłoki

Masza chciała mu je zabrac, a mały rozwarczał sie niczym bullterier i szybko pozarł zdobycz
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pianka pisze:Bettysolo, moze sprobuj z kryta kuweta.
sylwusia pisze:czesc mam na imie ania chcialabym napisac o swoich kotkach pare dni temu wzielam malego kociaka z domu tymczasowego mam juz od dluzszego czasu kotke jeszcze tez mloda ma 4 lata tez przygarnieta . pani oddala ja bo podobno byla zazdrosna o dziecko (zrzucala smoczek itp.)jest bardzo lagodna wiec nie bardzo w to wierze .kociak jest bardzo energiczny maly wniosl do naszego domu duzo zycia . tez chcialabym byc domem tyczasowym ale na razie nie moge martwie sie o malego i kotke bo na razie ich nie szczepilam (maly ma tasiemca)
dostal zastrzyk i leki i jest troche przeziebony boje sie bo weterynarz powiedzial ze to moze byc delikatna forma kociego kataru ale ze male prawdopodobienstwo ze sie zaraza ale ja sie boje na szczescie niedlugo je zaszczepie czy ktos z was wie cos na temat tego kataru ?latwo sie nim zarazaja koty ?
pozdrawiam
tangerine1 pisze:Krowa Pepe upolowała własnie wielką ćme![]()
i wygrał z Masza walke o ćmie zwłoki![]()
![]()
Masza chciała mu je zabrac, a mały rozwarczał sie niczym bullterier i szybko pozarł zdobycz
tangerine1 pisze:karee, ja obstawiam jakies niedobite robale
odkarmilas Pipi razem z zyciem wewnetrznym![]()
karee pisze:tangerine1 pisze:karee, ja obstawiam jakies niedobite robale
odkarmilas Pipi razem z zyciem wewnetrznym![]()
To mozliwe jest. dziewczynki jedza tylko 100% miesa![]()
ale ten roposluz, to wiecie... lekka panika
zostal mi w aplikatorze Flubenol po mojej Kici. odrobaczalam ja 10 dni temu. ale nie wiem czy mozna podawac paste z aplikatora ktory przebywal w Kici pyszczku.
???za Pepe
karee pisze:tam jest podzialka co kilogram, a one maja, no nie wiem, 40deko? Flubenol to podobno prawie to samo co Fenbendazol, a wczesniej nim wlasnie byly odrobaczone. ale oczywiscie nie podam bez konsultacji wet.
a moze Pepe zaszkodzila cma??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości