tosiula pisze: no to wstałam, posprzątałam i z rozkoszą o 7.05 włączyłam odkurzaczkoteczki się go tak boją

A sąsiedzi nie pukali w drzwi, że ich obudziłaś

No biedne koteczki, Duża je męczy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze: no to wstałam, posprzątałam i z rozkoszą o 7.05 włączyłam odkurzaczkoteczki się go tak boją
tosiula pisze:kalair pisze:Oj,Tosiula! Nie wolno się mścić na niewinnych zwierzątkach!
kalair, ty trzymaj ze mną. koty są nie lojalne i złe
tosiula pisze:nie maruszęja się wściekam
a poznałam,że Tosia je bo Pysia w tym czasie miała ochotę na mizianki
jestem padnieta, w pracy nieprzytomna, o pirwszej miałam kryzys a pracuję do piątej, ja sobie rybki kupię a koty na bazarek wystawię
![]()
właśnie zaczynąją kolejną wojnęjuż furczą i biegają :twisted:
tosiula pisze:mam dość kotówod 2 w nocy nie dają mi spać
gonitwy po łóżku, bitwy na i pod łóżkiem, zamaszyste zakopywanie w kuwecie, i oczywiście chrupki
stale któreś jadło chrupki, każdą przegryzając. nawet Tosia właśnie tej nocy musiała jeść i to z miseczki na parapecie. koło mojej głowy
nie pogoniłam jej bo niejadek
żadno nie poszło do kuwety na balkon, wszystkie po chrupkach głosno piły i biegły do kuwety w łazience by bardzo głośno zakopywać. i bardzo długo
porządnickie cholery
o 5 - 10 minut drzemki i na nowo
Toril polował na Pysię, a Tosia na Torila. w końcu wszystkie wlazły pod MOJE
łóżko i dopiero się zaczęło
warczenie, miauczenia, walki, prychania, furczenia. jak w końcu przegnały Torila to odtańczyły na łóżku MOIM
taniec zwycięstwa
biegały w koło i się goniły dla zabawy. chyba im trochę nawet zawadzałam
wiec biegały z łóżka na korytarz,i z powrotem, po panelach. KOTY NIE BIEGAJĄ PO CICHU
biegają jak stado słoni
przed szóstą w gospodarstwie obok zaczął piąć kogut i koteczki zaczęły się układać do snu
ale przed snem TRZEBA zrobić siusiu
i porządnie zakopać.jak już koteczki się ułożyły to mili sąsiedzi zaczęli odpalać samochody
by pojechać do pracy
no to wstałam, posprzątałam i z rozkoszą o 7.05 włączyłam odkurzacz
koteczki się go tak boją
tosiula pisze:pochwalę się przed wami jakie mam KOCHANE I MIŁE koteczki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Lifter i 19 gości