kotika pisze:Od razu powiem, że fotki dopiero wieczorem.
Kaj to niezwykły kociak. Ma przedłużoną sierść, chociaż trudno przewidzieć do jakiej długości urośnie. Ma przepiękne oczy. Wielkie, lecz nie okrągłe jak persy, lecz w kształcie migdała. Żrenica wydaje się nie czarna, lecz granatowa, tęczówka szara lecz jeszcze nie wiadomo jaka będzie i jakby granatowa otoczka wokół oka. Myślę, że jest bardzo podobny do angory, nawet jego sierść jest inna niż innych kociąt.Gruba, bez podszerstka, bez puchu.
Potwierdzam. Kaj jest cudowny, kochany i śliczny.
kotika pisze:Kajuś lubi głaskanie, zaraz nadstawia brzuszek, ślicznie mruczy, ale cały czas zerka co też tam kocia banda wyczynia. Zjadł ładnie , wypił mleczko,pobawił się myszką, poskakał na drapaku i teraz leży w koszyczku.
O tak, uwielbia głasski i całuski, ale głównie wtedy, gdy jest śpiący. Inaczej jest zbyt zajęty bieganiem, zabawą i obserwowaniem wielkiego świata, aby zajmować się takimi głupotami

kotika pisze:Kaj jest bardzo bystrym i ciekawym kociakiem i bardzo odważnym. Często staje słupka patrząc co się dzieje. Cdn...![]()
Wygląda wtedy słodko, prawda? Mnie niestety nigdy nie udało się uchwycić tego na zdjęciu, ale może Tobie się to uda.
kotika pisze:EDIT.Pogłaszcz ode mnie Ginusia, żeby przestał tęsknic za malcem.
Ginusia ciagle głaszczę i przytulam, ale na razie to niezbyt skuteczne lekarstwo na tęsknotę za maluszkiem

Kotiko, prosze, wygłaskaj i wycałuj ode mnie to słodkie pysio. No i czekamy na zdjęcia sloneczka.