Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Never pisze:Kotek powienien zostać nas jakiś czas we Wro i zostac poddany leczeniu - jest tylko problem z miejscem dla niego - .
jutynka21 pisze:martka a on wogole cos chodzi czy caly czas lezy??
Never pisze::(![]()
![]()
osset bawi się w Hitchcocka...![]()
martka pisze:Zrobiłam parę zdjęć kociakowi. Wysłałam do XagaX z prośbą o wstawienie do wątku. Ja tak jak już pisałam mam kłopoty z kompem.
Never pisze:Będę śledzić wątek i czekać na wieści.... sama się niepokoję.... i czekam na fotki i info na 100% o płci
jutynka21 pisze:2 tyg temu znalazlam kotka za garazem. zauwazylam ze kotka sie okocila i maly byl odizolowany od reszty. przez ten okres jest pod moja opieka karmie go kotek ma ok 5 tyg ale ma problemy z chodzeniem ja mam w domu 2 psy wiec moja opieka nad nim odpada a do tego tato zarazil sie toksoplazmoza od niego gdyz pod moja nieobecnoscia karmil go. Niedlugo wyjezdzam musze znalezc mu dom i to szybko nawet tymczasowy nie chce go do schroniska oddawac:( mieszkam we wrocławiu moge kotka dowiesc w te okolice. A do tego kotka go wynosi ciagle poza ogrodzenie tata tam pelno psów niedlugo ktorys go zagryzie:( Nie stac mnie nawet na jego leczenie. Prosze o szybka pomoc.Kotek je wszystko jest czarny z bialymi plamkami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 417 gości