Moderator: Estraven
cassidy pisze:Całą drogę były popsute auta.. i facet pchający samochód...![]()
I ten but, który leżał niedaleko taxi i policji.. dzisiaj mówią, że ta taksówka potrąciła faceta, który jest w stanie krytycznym. Tożsamość nieznanaJednak ważne, że żyje.
maggia pisze:Bry!
catawba pisze:cassidy pisze:Całą drogę były popsute auta.. i facet pchający samochód...![]()
I ten but, który leżał niedaleko taxi i policji.. dzisiaj mówią, że ta taksówka potrąciła faceta, który jest w stanie krytycznym. Tożsamość nieznanaJednak ważne, że żyje.
o kurczębuta nie zauważyłam.. ale już wiem o czym mówisz.
nietrudno było kogoś nie zauważyć.. dobrze, że już po.
catawba pisze:maggia pisze:Bry!
Bry Madziu![]()
u nas w chacie tak duszno, że robimy dziś kolejną wyprawę po wiatrak.
podejście czwarte chyba... jak dotąd byliśmy wybredni, ale chyba dziś wezmę co będzie
Hannah12 pisze:Witam, chyba pojadę do rodziców na działkę ... od Tuczna
cassidy pisze:catawba pisze:maggia pisze:Bry!
Bry Madziu![]()
podejście czwarte chyba... jak dotąd byliśmy wybredni, ale chyba dziś wezmę co będzie
a dokąd po ten wiatrak idziecie ?
catawba pisze:cassidy pisze:catawba pisze:maggia pisze:Bry!
Bry Madziu![]()
tym razem do M1. wczoraj byliśmy w Pestce, ale jedyny wiatrak, który mi się spodobał, nie działał, gdy poprosiliśmy o prezentację![]()
Avian pisze:Dzień dobry niedzielne
Wiatrak się marzyBierz co mają, bo za chwilę nie będzie wcale
![]()
Powieś wstążeczki na kratce od wiatraka, będą mieli chłopaki zabawę
cassidy pisze:catawba pisze:cassidy pisze:catawba pisze:maggia pisze:Bry!
Bry Madziu![]()
tym razem do M1. wczoraj byliśmy w Pestce, ale jedyny wiatrak, który mi się spodobał, nie działał, gdy poprosiliśmy o prezentację![]()
szkoda, że nie mówiłaś, że do pestki jedziesz.. ja przechodziłam godzinę w praktikerzemogłyśmy godziny zgrać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości