Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
karee pisze:
DZIEWCZYNY, MAM TAKA UWAGE NIESMIALA, A MOZE SMIALA, ZWLASZCZA, ZE SAMA OSTATNIO MALO PISZE PRZEZ BRAK CZASU. ALE ZAGLADAM TU I POWIEM SZCZERZE WATEK NAM SIE ROZLAZI. TO JUZ NIE JEST WATEK NIEKOCHANYCH ZE SCHRONISKA, KTORE CHORUJA, CIERPIA, CZEKAJA, PROSZA O ZAINTERESOWANIE, UMIERAJA. ZROBIL SIE NATOMIAST WATEK MALUCHOW - TYMCZASOW, KTORE OCZYWISCIE SA NASZYM OCZKIEM W GLOWIE (SAMA MAM 2), ALE MOZE TO NIE DO KONCA JEST MIEJSCE NA ICH HISTORIE. PROPONUJE ZATEM, ZALOZYC OSOBNY WATEK ZBIORCZY MALUSZKOW LUB ABY KAZDY TYMCZASOWY DOMEK ZALOZYL SWOJ JAK TO KIEDYS BYLO PRZYJETE. BYL WATEK BONUSA, WAMPIRKA I INNYCH. TERAZ JESLI KTOS, ZWLASZCZA NIE Z NASZEJ PACZKI, CHCE POCZYTAC O SCHRONISKOWYCH BIDACH, TO MUSI PRZEDRZEC SIE PRZEZ GASZCZ POSTOW O KUPKACH, KURCZACZKACH I KLEIKACH.
PROSZE ZATEM, SZAROGĘSZĄC SIE JAK JAKIS ADMIN, CHOC WCALE NIM NIE JESTEM - ZROBMY PORZADEK!
karee pisze:
DZIEWCZYNY, MAM TAKA UWAGE NIESMIALA, A MOZE SMIALA, ZWLASZCZA, ZE SAMA OSTATNIO MALO PISZE PRZEZ BRAK CZASU. ALE ZAGLADAM TU I POWIEM SZCZERZE WATEK NAM SIE ROZLAZI. TO JUZ NIE JEST WATEK NIEKOCHANYCH ZE SCHRONISKA, KTORE CHORUJA, CIERPIA, CZEKAJA, PROSZA O ZAINTERESOWANIE, UMIERAJA. ZROBIL SIE NATOMIAST WATEK MALUCHOW - TYMCZASOW, KTORE OCZYWISCIE SA NASZYM OCZKIEM W GLOWIE (SAMA MAM 2), ALE MOZE TO NIE DO KONCA JEST MIEJSCE NA ICH HISTORIE. PROPONUJE ZATEM, ZALOZYC OSOBNY WATEK ZBIORCZY MALUSZKOW LUB ABY KAZDY TYMCZASOWY DOMEK ZALOZYL SWOJ JAK TO KIEDYS BYLO PRZYJETE. BYL WATEK BONUSA, WAMPIRKA I INNYCH. TERAZ JESLI KTOS, ZWLASZCZA NIE Z NASZEJ PACZKI, CHCE POCZYTAC O SCHRONISKOWYCH BIDACH, TO MUSI PRZEDRZEC SIE PRZEZ GASZCZ POSTOW O KUPKACH, KURCZACZKACH I KLEIKACH.
PROSZE ZATEM, SZAROGĘSZĄC SIE JAK JAKIS ADMIN, CHOC WCALE NIM NIE JESTEM - ZROBMY PORZADEK!
Mała1 pisze:]
A wiesci schroniskowe nienajlepsze![]()
A na kociarni źle z Kredką![]()
bardzo chyba zle
wyglada to na zapalenie płuc![]()
strasznie ciezko oddycha-cos o tym wiecie ,nie
Dostała dzis silny antybiotyk, trzymajmy kciuki, bo ja nie wiem czy ona sie pozbiera.
To taka bardzo wesolutka dzikawa burasia-pamietacie ja?młodziutka
Kiepsko tez z Kicia czarną-nadal nie je i mam wrazenie ,ze jednak chudnie.
liczylismy na to ,ze je jak nie ma ludzi.![]()
BOENA pisze:Biedna Kredka i Kicia![]()
Zatem mamy wrednego wirusa,który w piorunującym tempie wywołuje chorobęKredka w niedzielę była w dobrej formie,a dziś środa i już tak źle
![]()
Cholera,znów nowe biedy w klatkach
Mała1 pisze:cóz
mysle ,ze Kredka odchodzi
i nic juz jej chyba nie uratuje.
Wyszłam ze schroniska z poczuciem winy, ze prosze dla niej o antybiotyk, nie o uspienie.
wiecie jak to jest
Mała1 pisze:cóz
mysle ,ze Kredka odchodzi
i nic juz jej chyba nie uratuje.
Wyszłam ze schroniska z poczuciem winy, ze prosze dla niej o antybiotyk, nie o uspienie.
wiecie jak to jest
wiesci schrniskowych duzo, ale napisze za jakies poł godzinki
teraz musze zebrac sie do kupy.
Mała1 pisze:Kacperkowa ktos przegonił-spała pod miskami-na ziemi-wiecie gdzie![]()
cdn
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, smoki1960 i 141 gości