kothka pisze:Romek wczoraj mruczał przy czesaniuZazwyczaj tego nie znosi
O popatrz, u mnie ostatnio Zorek też się zrobił miziasty jak tylko widzi, że biorę szczotkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kothka pisze:Romek wczoraj mruczał przy czesaniuZazwyczaj tego nie znosi
Mereth pisze:kothka pisze:Romek wczoraj mruczał przy czesaniuZazwyczaj tego nie znosi
O popatrz, u mnie ostatnio Zorek też się zrobił miziasty jak tylko widzi, że biorę szczotkęZa to Pulpi ucieka, muszę go przeczesywać palcami, raz po raz uda mi się go wyczesać.
Avian pisze:Mereth pisze:kothka pisze:Romek wczoraj mruczał przy czesaniuZazwyczaj tego nie znosi
O popatrz, u mnie ostatnio Zorek też się zrobił miziasty jak tylko widzi, że biorę szczotkęZa to Pulpi ucieka, muszę go przeczesywać palcami, raz po raz uda mi się go wyczesać.
Rychu warczy ... ale tylko przez chwilę - potem mam całą jego szczękę wbitą w moją rękę
Paulaaa pisze:Ciociu dawno u mnie nie byłas to znacy ze mnie nie lubis juz?![]()
![]()
![]()
Dorota pisze:...bry... pieknosci!
Mereth pisze:kothka pisze:Romek wczoraj mruczał przy czesaniuZazwyczaj tego nie znosi
Mereth pisze:Cześć Toril i siostry
kalair pisze:![]()
MarciaMuuu pisze:Cześć Toril i TosioPysiu
tosiula pisze:Paulaaa pisze:Ciociu dawno u mnie nie byłas to znacy ze mnie nie lubis juz?![]()
![]()
![]()
Nikoś nie płaczCiocia zajrzy do ciebie, tylko teraz ma dużo pracy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości