Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 09, 2008 20:46

ja na wątek dopiero trafiłam ale chętnie będę poczytywać :D
mocne :ok: za hiltonowskie kociaki :D

mikrejsza

Od: Nie sty 20, 2008 13:14

Post » Śro lip 09, 2008 21:21

Martus kociaki powoli zaczynam odrozniac. Czesc ma swoje wlasne ogloszonka a czesc jest w zbiorczym MALUCHY z podpisem gdzie sa - tak jak sobie wacpanna zyczyla :lol:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Śro lip 09, 2008 22:18

Dziewczyny byłyśmy z Basią w schronie , nowe wieści zaraz będą na poczatek założyłam nowy wątek dla tego kociaka . Niestety musiłałyśmy go zostawić :cry: do Hiltona zabrałyśmy 7 maluszków
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3268530#3268530- wątek założony na szybko, zerkajcie też w niego a ja zaraz biore się za resztę, znów długa noc przede mną :twisted: a prasowanie jak leżało tak leży :twisted:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro lip 09, 2008 23:05

Ze schroniska przywiozłyśmy z Basią 7 kociaków, 4 to chyba 5 tygodniowe puchate kulki- szylkretka, rudo-biały, czarno-biały, i prawie cały biały z czarnymi łatkami. NASTĘPNA TRÓJKA - już starsza jedno to tygrysek z białym skarpeciami i krawacikiem, i dwa czarno-białe. Na razie wyglądają zdrowo, ale wiadomo jak to z kociakami :cry: wszystkie trafiły dzisiaj do schroniska, nie mogłysmy ich tam zostawić - nie dałyby rady :cry: Oto one zdjęcia kiepskie bo robione na szybko, jutro w Hiltoie będzie Marta to zrobi coś porzadnego
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Bubor szylkrecię rezerwujemy dla Ciebie - cudne maleństwo :wink: 8O

terenia1

Post » Śro lip 09, 2008 23:52

Srebrny cudny kicio niestety dalej w schronisku, byłysmy tam dzsiaj z Basą oto on
Obrazek
A oto Łapuś cudnej urody kociuś też nadal w schronisku. Przywieziono go w piatek same z Basią zanosiłysmy go na kociarnię kotek nie mógł stać na nózkach, przewracał się i leżał, teraz chodzi , ale cos jest nie tak z jego nózkami Pilnie musimy go zabrać ze schroniska - a kotek bo dzisiaj sprawdziłam to kocurek jest przepiękny niezwykle umaszczony Taki Tygrysek, ale jasniuteńki, i jest taki cudny spokojny - sen mi z oczu spędza :cry:
Zobaczcie sami
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Czyż on nie chwyta za serce cudne, biedne kocio :cry:

terenia1

Post » Czw lip 10, 2008 0:06

piękny kiciuś -już się zachwycałam i zachwycać się będę! On wygląda na całkiem zadbanego kotusia - dobrze mi sie wydaje?. Tak jakby ktoś go wyrzucił. Tereniu, już Ci to pisałam ale wygląda mi to na uraz kręgosłupa (albo się zawiesił na oknie albo ktos go uderzył). I takie sobie teorie ukułam : kocio był śliczną puchatą kuleczką i zaczął rosnąc i : albo posikiwał po kątach - został uderzony- po uderzeniu bez władzy w nogach - własciciel pozbywa się kłopotu bo kotek zepsuty :evil: lub kotek szaleje - wszedzie się wciska - zawisł na oknie - bezwład tylnych nózek - koniec jak poprzednio.
Jeśli mały chodzi tzn, że mu się poprawia. Czy jest lepiej w porównaniu do ostatniego razu? Kurcze on naprawdę potrzebuje domu!!!
Jak mu nikt nie zaoferuje domu to ja nie wytrzymam i go wezmę. Tylko, ze za moment będę szukac domu dla 3 kotów i człowieka :( bo mnie rodzice wypędzą.
Jej, a na dogo nie ma zainteresowania... Tereniu czy dobrym pomysłem byłoby dac ogłoszenie na allegro? Ja troszkę się obawiam, bo to jest kotek nie tak całkiem fizycznie zdrowy ...
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Czw lip 10, 2008 6:02

terenia1 pisze:Ze schroniska przywiozłyśmy z Basią 7 kociaków, 4 to chyba 5 tygodniowe puchate kulki- szylkretka, rudo-biały, czarno-biały, i prawie cały biały z czarnymi łatkami. NASTĘPNA TRÓJKA - już starsza jedno to tygrysek z białym skarpeciami i krawacikiem, i dwa czarno-białe. Na razie wyglądają zdrowo, ale wiadomo jak to z kociakami :cry: wszystkie trafiły dzisiaj do schroniska, nie mogłysmy ich tam zostawić - nie dałyby rady :cry: Oto one zdjęcia kiepskie bo robione na szybko, jutro w Hiltoie będzie Marta to zrobi coś porzadnego
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Bubor szylkrecię rezerwujemy dla Ciebie - cudne maleństwo :wink: 8O

Śliczne maluszki Tereniu :D , szylkretki to moja słabość :1luvu: :1luvu: :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw lip 10, 2008 9:25

Obrazek

Kocio piękny. Jesli jest tak jak podejrzewamy i sa to sprawy neurologiczne to trzeba jak nijszybciej zacząć leczenie, tu ważny jest czas! Leki sie skombinuje już cos myśle bo są okrutnie DROGIE.

Znajomy ma kota w podobnym stanie jest aktualnie po 7 dniach leczenia i poprawa jest duża.

Gdyby nie ta 2 u nmie to zbrałaby do siebie :roll:

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Czw lip 10, 2008 9:26

No i mam obiecaną suchą karmę dla kotów, od szwagra mojego chłopa :D

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Czw lip 10, 2008 13:20

felinae pisze:Obrazek

Kocio piękny. Jesli jest tak jak podejrzewamy i sa to sprawy neurologiczne to trzeba jak nijszybciej zacząć leczenie, tu ważny jest czas! Leki sie skombinuje już cos myśle bo są okrutnie DROGIE.

Znajomy ma kota w podobnym stanie jest aktualnie po 7 dniach leczenia i poprawa jest duża.

Gdyby nie ta 2 u nmie to zbrałaby do siebie :roll:

Już rozmawialam z teresą na jego temat.Dzis mamy gorąca linie w sprawie tego kudałtego co w schronie.Właśnie jedzie po niego p.Jadzie.

O tym bidulu też trzeba pomysleć.Podjade do ciebie po południu z Adikiem na "ałłła" to pogadamy :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lip 10, 2008 13:24

A tak na marinesie bardzo potrzebuje osoby chetnej do pomocy w sprawie ogłoszeń.
Jednej osoby kompetentnej i sumiennej.Sama nie daje rady.
Mój nick na allegro to martyna1231 zobaczcie ile bidul mamy do adopcji :?

mar_tika

Post » Czw lip 10, 2008 13:54

Ten kudlaty ze schronu ma na imie Tygrysek jest u mnie przed chwila przywieziony narazie sie zaznajamia jest w malym pokoiku odizolowany od reszty pomalu beda do siebie oswajane ale to trzeba ostroznie bo to bardzo duzy kot. Lasi sie do nogi jak na razie. Jest to 3 letni kocur kastrowany tak powiedzieli.
Mysle ze na adopcje nie bedzie dlugo czekal bo jest przepiekny.
Zrobimy mu ladne zdjecia i jeszcze dzis przeslemy.

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Czw lip 10, 2008 14:36

jadziaII pisze:Ten kudlaty ze schronu ma na imie Tygrysek jest u mnie przed chwila przywieziony narazie sie zaznajamia jest w malym pokoiku odizolowany od reszty pomalu beda do siebie oswajane ale to trzeba ostroznie bo to bardzo duzy kot. Lasi sie do nogi jak na razie. Jest to 3 letni kocur kastrowany tak powiedzieli.
Mysle ze na adopcje nie bedzie dlugo czekal bo jest przepiekny.
Zrobimy mu ladne zdjecia i jeszcze dzis przeslemy.

superr p.jdziu :ok: czekamy na fotki

mar_tika

Post » Czw lip 10, 2008 15:59

Jestem w szoku...dziekuje....aby tak szlo dalej :)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Czw lip 10, 2008 16:12

Dostałam fotki Tygrysa .P.Jadzia prosiła zeby wkleić więc wklejam:)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

OTO TYGRYS W CALEJ OKAZAŁOŚCI

mar_tika

[poprzednia][następna]