Moderator: Estraven
varulv pisze:animalia caly czas jeszcze pakujemyslalam, ze uda im sie szybciej -- czasem zdarzalo im sie dostarczac paczki w tempie iscie zabojczym
![]()
czekamy na wiesci co u kotow!
Aia pisze:*anika* pisze:Aia pisze:niestety dziś nie byłam nakarmić kotów![]()
tzn bylam, ale mnie nie wpuścili![]()
panowie bawili sie w wojnęi powiedzieli że tam jest niebezpiecznie i wejść nie mogę
![]()
![]()
![]()
tak więc jutro pojdę![]()
![]()
![]()
![]()
a jutro ma być bezpiecznie???
o co dokładnie chodziło? kto tam był?![]()
tzn. "bawili się" czy bawili się???
i czy jutro w związku z tym będzie tam policja z karetką czy aż tak strasznie nie było?
mieli karabinki (podejrzewam ze mógłbyć to paintball - pan powiedział mi nazwę tego co robią, ale ja nie zapamiętałam)
powiedział że opuszczają teren jak sie zrobi ciemno
jutro nie powinno ich być, choć nie wiadomo czy nie wpadną wieczorem (po 17.00)
przed bramą było dużo samochodów, kilka osób,w tym pan z którym rozmawiałam w mundurze polowym![]()
na wyspie widziałam też kilkoro biegających ludzi z bronią![]()
policji nie będzie![]()
to raczej były jakieś ćwiczenia/zawody/zabawa w podchody...
varulv pisze:Zamowienie zlozone i juz pakowane. W uwagach napisalam, ze zalezy mi na szybkosci dostawy,
bo jedzonko dla glodujacych kotow, wiec nie da sie wykluczyc,
ze dostawa bedzie juz jutro...
dellfin612 pisze:varulv pisze:Zamowienie zlozone i juz pakowane. W uwagach napisalam, ze zalezy mi na szybkosci dostawy,
bo jedzonko dla glodujacych kotow, wiec nie da sie wykluczyc,
ze dostawa bedzie juz jutro...
Gdy wracam niedawno do Wawy dzwonił kurier i zapowiedział się na 22.00.
Ja muszę jechać z chorymi tymczasami do lecznicy, ale będą moi panowie i przyjmą przesyłkę.
varulv pisze:O! fajnie, ze juz dzisiaj przyjedzie jedzenie
Bardzo sie ciesze, ze wiekszosc kotow wyglada ok.
a jesli chodzi o bura chudzinke... jesli ona nie chciala jesc, to to jest strasznie niepokojacemoze to oznaczac, ze nie jest w stanie normalnie jesc.
Aia pisze:Varulvniestety koty, w porównaniu do tego co było w zimnie, wyglądają źle
(tam były chodzące kule... wystarczy przelecieć do tytłu i zobaczyć zdjęcie BurejZołzy...)
"ok" - to tak że dają sobie radę... nie potrzebują nic poza jedzeniem
chude sa ale nie tragicznie...
varulv pisze:Aia pisze:Varulvniestety koty, w porównaniu do tego co było w zimnie, wyglądają źle
(tam były chodzące kule... wystarczy przelecieć do tytłu i zobaczyć zdjęcie BurejZołzy...)
"ok" - to tak że dają sobie radę... nie potrzebują nic poza jedzeniem
chude sa ale nie tragicznie...
Ehm. Ja to tak wlasnie zrozumialam. Ucieszylam sie, poniewaz wczesniej martwilam sie, ze duza czesc futer jest w takim stanie jak Chudzina
Aia pisze:ja mogę spróbować łapać...![]()
jeśli dostanę instrukcję gdzie mam jechać, pieniądze/talon na leczenie...
Gosiar udało Ci sie coś załatwićbo mówiłaś że będziesz próbowac
ale jeśli nie jje... to chyba trzeba podbierakiem (a ja nie umiem sama, potrzebuje pomocy)
choć taki stres dla niej...![]()
i problem że ja jutro nie mogę![]()
chyba ze po jutrze sie ktoś do mnie zgłosi to jedziemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 194 gości