Słodziaczek taki
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dorcia44 pisze:...
tyle że wygląda na to że maluch chorobe przywiózł ,bez problemu jakoś chętnych nie było na DT..o przepraszam ,urażona ambicja ...był u ciebie.
na tym koniec ,nie zamierzam prowadzić głupich dyskusji...to jest poprostu niesmaczne i tyle.
bo w tym wszystkim nie o to chodzi....![]()
zaproponowałam dt ..kotek przyjechał ,nie pojechałam ,siłą nie wydarłam itd itp.
nie ma dt które nie miały chorych kociaków,taka jest nasza rola że ratujemy te biedne ,najbardziej potrzebujące najbardziej chore ...nie złościmy się że biały mógł do mnie trafić a nie trafił...
amen.
agnes_czy pisze::roll:
Dlatego coraz mniej chętnie wchodzę na forum![]()
Choroba wylęga się 7-14 dni, więc kotek zaraził się już wcześniej. Gdziekolwiek by nie trafił, i tak by się rozchorował. Na Dorcię spadło leczenie, pielęgnowanie, bieganie do weta i drżenie o jego życie.
I jeszcze ataki![]()
Choroba wylęga się 7-14 dni, więc kotek zaraził się już wcześniej.
Dlatego coraz mniej chętnie wchodzę na forum![]()
Choroba wylęga się 7-14 dni, więc kotek zaraził się już wcześniej. Gdziekolwiek by nie trafił, i tak by się rozchorował. Na Dorcię spadło leczenie, pielęgnowanie, bieganie do weta i drżenie o jego życie.
I jeszcze ataki![]()
dorcia44 pisze:to napewno calici![]()
całą noc płakał ,z małymi przerwami ,obolały bardzo![]()
teraz już wcale nie wstaje ,poje go strzykawką i karmie strzykawką ,je chętnie Recavery .
Kupki nie robi ,przepajam parafinkom bo wczoraj rano dostał aniprazol....
Może on dlatego taki płaczliwy i krzykliwy był od początku i gryzć chciał ,bo zaczynało boleć...![]()
na godz. 9 lece do weta ,zaczynamy antybiotyki .....
agnes _czy ,on musi być 100% zdrowy żebym ci go dała ...
czy w waszych rejonach panuje to świnstwo?
Femka pisze:i ja się przyłączę do agnes_czy i Marcelibu
głupio mi, że wcześniej tego nie zrobiłam
i poza ogromnym zaangażowaniem Dorci44, chciałabym zobaczyć te DT znalezione bez problemu, jak wcześniej wyczytałam w tym wątku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 30 gości