Bombilla ma DOM!!! :D :D :D gratulujemy dokocenia, mb!!! :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 06, 2008 15:35

Ale one są piękne.. :love:
Zwłaszcza moja imienniczka :P . Prawdziwa z niej modelka

kciuk

Od: Sob kwi 12, 2008 20:11

Post » Nie lip 06, 2008 18:51

mb pisze:A więc - poniżej nowe zdjęcia.
Na 3 pierwszych - Bisia w większej rozdzielczości (świetnie widać jej gęste, kędzierzawe futerko). Na 2 ostatnich widać wyraźnie, że pańcia przeszkadzała Kropci w zaśnięciu :lol:
Nie ma zdjęć Mrusi, bo nie wyszła zbyt ładnie, a to niestety dlatego, że znowu pojawiły się jej w okolicy oczu jakby zacieki, bardzo słabo widoczne, ale jednak :( Jadła ostatnio Acanę, ale że kupki były za mało wzorcowe :wink: dodałam jej Exigenta, i to chyba przez to. Dodatkowo Kropcia absolutnie nie chce przerzucić się na Acanę, więc od przyszłego tygodnia będziemy testować jeszcze inne karmy.
Dobrze, że chociaż Bisia je wszystko, co dostanie :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jakie mają szczęście że trafiły do Ciebie! :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie lip 06, 2008 19:43

I one mają szczęście, i ja - bo mieć za domowników takie piękne i mądre stworzonka, to prawdziwy dar niebios :D
Bisia, z tego małego nieszczęśnika, zrobiła się przepięknym kotem. Zapomniałam napisać, że wet w poniedziałek nie mówił, że Bisia jest zbyt "puszysta".
Może ja Bisię obmawiam :?: :oops:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie lip 06, 2008 19:45

mb pisze:Zapomniałam napisać, że wet w poniedziałek nie mówił, że Bisia jest zbyt "puszysta".

Pewno tak!
Wstydź się! :lol:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie lip 06, 2008 20:06

kasia86 pisze:
mb pisze:Zapomniałam napisać, że wet w poniedziałek nie mówił, że Bisia jest zbyt "puszysta".

Pewno tak!
Wstydź się! :lol:

:oops: :oops: :oops: :lol:

mb

Post » Nie lip 06, 2008 21:36

mb pisze:Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Piękne zdjęcia pięknych dziewczynek :D Poprostu się rozpływam patrząc na nie :love: :love: :love:
Spojrzenie Kropci :ryk: :ryk: :ryk:

Ja i chłopaki prosimy wycałować od nas te śliczne pysiaczki (niezapominając o nieobecnej na zdjęciach Mrusi) :D Ciebie pozdrawiamy i życzymy słodkich snów w towarzystwie Twoich uroczych koteczek :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon lip 07, 2008 16:53

Na zdjęcia Mrusi czekam! :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon lip 07, 2008 20:10

anna09 pisze:Ja i chłopaki prosimy wycałować od nas te śliczne pysiaczki (niezapominając o nieobecnej na zdjęciach Mrusi) :D

kasia86 pisze: Na zdjęcia Mrusi czekam!

Biedną Mruśkę wycałowałam najbardziej :lol: , a zdjęcia zrobię jej prawdopodobnie wkrótce, bo już po jednej dobie bez Exigenta wyglądała lepiej :D

Pozdrawiamy gorąco wszystkie Ciocie i wszystkie kotki, dołączając dla nich moc mizianek :D

mb

Post » Pon lip 07, 2008 21:41

Zatem czekamy na zdjęcia ślicznej Mrusi :D Nie pogniewamy się jeśli będą im towarzyszyły nowe zdjęcia pozostałych dziewczynek :wink: Zdjęć nigdy dość :D

Pozdrawiamy Waszą piatkę całą naszą czwórką... no może nas jest troje i pół :wink: Prosimy również o wygłaskanie od nas dziewczynek :D
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Wto lip 08, 2008 17:06

anna09 pisze:Pozdrawiamy Waszą piatkę całą naszą czwórką... no może nas jest troje i pół :wink: Prosimy również o wygłaskanie od nas dziewczynek :D

Dziękujemy za pozdrowienia, a dziewczyny za głaski :D

Jakie "pół" :?:
Małe to, bo małe, ale przecież kot, jak się patrzy :lol:

mb

Post » Wto lip 08, 2008 20:51

Jak Wam minął dzień? Co u dziewczynek? Czy u Mrusi oznaki alergii zanikły?

Pozdrawiamy Was serdecznie i chłopaki (trzech lub dwóch i pół, jak kto woli :wink: ) przesyłają dziewczynkom buziaki :D

anna09

Post » Wto lip 08, 2008 22:33

Ja tez czekam na zdjęcia Mrusi. Pozdrawiam wszystkie kotki! :D

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Śro lip 09, 2008 18:56

Dziękujemy za pozdrowienia, a dziewczyny - dodatkowo - za buziaki od chłopaków :D

Zdjęć na razie nie ma żadnych, bo codziennie wychodzę na długo i Mrusię widzę głównie zakopaną w poduszkę w transporterku.
A tak na marginesie, to Mrusia trochę mnie niepokoi. Co prawda, zachowuje się tak, jak zawsze, ale nadal jest szczupła, mimo, że apetyt ma nie najgorszy, chociaż mniejszy niż dawniej. Inna sprawa, że pozostałe dziewczyny też nie mają dużego apetytu (z wyjątkiem Bisi :smiech3: ), więc może to wina męczącej, letniej pogody. Ale naprawdę dobiło mnie to, że Mrusia ma znowu 2, maluteńkie na razie, guzki na brzuszku :crying: Chciałabym, żeby przynajmniej nie rosły tak szybko, jak ostatnio, aby mogło upłynąć trochę czasu między poprzednim zabiegiem a następnym.

Pozdrawiamy wszystkie Ciocie i wszystkie koteczki i kocurki i życzymy miłego, wakacyjnego wieczoru :D

mb

Post » Śro lip 09, 2008 19:09

mb pisze: Ale naprawdę dobiło mnie to, że Mrusia ma znowu 2, maluteńkie na razie, guzki na brzuszku :crying: Chciałabym, żeby przynajmniej nie rosły tak szybko, jak ostatnio, aby mogło upłynąć trochę czasu między poprzednim zabiegiem a następnym.

Bardzo mi przykro. :(
Chociaż wykochaj Mrusie od cioteczki :cry:
Pozostałe koteczki też :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lip 09, 2008 20:01

kasia86 pisze:
mb pisze: Ale naprawdę dobiło mnie to, że Mrusia ma znowu 2, maluteńkie na razie, guzki na brzuszku :crying: Chciałabym, żeby przynajmniej nie rosły tak szybko, jak ostatnio, aby mogło upłynąć trochę czasu między poprzednim zabiegiem a następnym.

Bardzo mi przykro. :(
Chociaż wykochaj Mrusie od cioteczki :cry:
Pozostałe koteczki też :D

Wykocham Mrusię, jak tylko wyjdzie z transporterka :D
Reszta już wykochana :D

Za każdym razem mam nadzieję, ze to paskudztwo już się nie odnowi, a tymczasem ciągle nie chce się odczepić.

mb

[poprzednia][następna]