Zwłaszcza moja imienniczka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:A więc - poniżej nowe zdjęcia.
Na 3 pierwszych - Bisia w większej rozdzielczości (świetnie widać jej gęste, kędzierzawe futerko). Na 2 ostatnich widać wyraźnie, że pańcia przeszkadzała Kropci w zaśnięciu![]()
Nie ma zdjęć Mrusi, bo nie wyszła zbyt ładnie, a to niestety dlatego, że znowu pojawiły się jej w okolicy oczu jakby zacieki, bardzo słabo widoczne, ale jednakJadła ostatnio Acanę, ale że kupki były za mało wzorcowe
dodałam jej Exigenta, i to chyba przez to. Dodatkowo Kropcia absolutnie nie chce przerzucić się na Acanę, więc od przyszłego tygodnia będziemy testować jeszcze inne karmy.
Dobrze, że chociaż Bisia je wszystko, co dostanie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mb pisze:Zapomniałam napisać, że wet w poniedziałek nie mówił, że Bisia jest zbyt "puszysta".
Może ja Bisię obmawiam![]()
kasia86 pisze:mb pisze:Zapomniałam napisać, że wet w poniedziałek nie mówił, że Bisia jest zbyt "puszysta".
Może ja Bisię obmawiam![]()
Pewno tak!
Wstydź się!
anna09 pisze:Ja i chłopaki prosimy wycałować od nas te śliczne pysiaczki (niezapominając o nieobecnej na zdjęciach Mrusi)![]()
kasia86 pisze: Na zdjęcia Mrusi czekam!
anna09 pisze:Pozdrawiamy Waszą piatkę całą naszą czwórką... no może nas jest troje i półProsimy również o wygłaskanie od nas dziewczynek
mb pisze: Ale naprawdę dobiło mnie to, że Mrusia ma znowu 2, maluteńkie na razie, guzki na brzuszkuChciałabym, żeby przynajmniej nie rosły tak szybko, jak ostatnio, aby mogło upłynąć trochę czasu między poprzednim zabiegiem a następnym.
kasia86 pisze:mb pisze: Ale naprawdę dobiło mnie to, że Mrusia ma znowu 2, maluteńkie na razie, guzki na brzuszkuChciałabym, żeby przynajmniej nie rosły tak szybko, jak ostatnio, aby mogło upłynąć trochę czasu między poprzednim zabiegiem a następnym.
Bardzo mi przykro.![]()
Chociaż wykochaj Mrusie od cioteczki![]()
Pozostałe koteczki też
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, muza_51, Silverblue i 168 gości