Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Zdaje się, że Jasio - Bączek długo nie bedzie szukał domu, takie cudeńko!
Patsi pisze:anita5 pisze:Zdaje się, że Jasio - Bączek długo nie bedzie szukał domu, takie cudeńko!
Przy obecnym wysypie kociąt wcale nie jestem tego pewna ale mam nadzieję, ze znajdzie dobry domek. Esza będzie robić casting na najlepszego opiekuna
Patsi pisze:Dzieci doniosły eszy, że w pobliżu ogródków działkowych są młode koty (kociaki?) i ciężarna kocica. Pojechayśmy tam na zwiady. Warunki koszmarne.
Koty miały rzekomo być w piwnicy, wejście zawalone, pełno gruzu, moja klaustrofobia dała o sobie znać i nie weszłam do środka, za to karmicielka weszłaW syfie nie z tej ziemii nie nalazła żadnego kota, pewnie poszły wszystkie na działki na żebry. Zostawiłyśmy tam jedzenie, zobaczymy, czy jutro zniknie.
Tutaj zaglądam do środka czarnej piwnicznej dziury
A to Jasio-Bączek, którego wykarmiła esza. Cudowny kociakBobas jest już zdrowy, trzeba mu szukać już dobrego domku. A oto sesja Jaśka Wędrowniczka:
Barbara Horz pisze:Jak tam kot blondi ? Ostatnio nie spotkałam jej w lecznicy to mam nadzieję, że już lepiej .
Tweety pisze:Nemuś, a coś ty wymyślił?
blondi2911 pisze:Będzie dobrze![]()
![]()
Kiedyś te nieszczęścia się muszą skończyc.......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 647 gości