moś pisze:Dorota pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:i wojna w Afganistanie przez Femkę
i tarczy nie będzie też przez Femkę
i w ogóle
To - nie
I nie przez Mru
Nie przez plaskate, one same jak tarcze wygladaja

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Dorota pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:i wojna w Afganistanie przez Femkę
i w ogóle
To - nie
I nie przez Mru
Nie przez plaskate, one same jak tarcze wygladaja
Femka pisze:i wojna w Afganistanie przez Femkę
i w ogóle
villemo5 pisze:CoToMa... Czarownice potrzebują Twojego konta... Zajrzyj na wątek...
Femka pisze:ale się wkurzyłam
wczoraj miałam wizytę u dentysty, a dentystę mam koło sklepu zoo, który jest też internetowy. Ucieszyłam się, bo za jednym zamachem załatwiłabym dwie rzeczy. Ten sklep internetowy nie uzupełnia oferty na bieżąco w necie, więc nastawiłam się na osobiste oględziny.
Pojechałam.
W okresie wakacyjnym czynny poniedziałek, środa, piątek. I dooopa. Transporterka nie mam. Stary wiklinowy koszyk pogryzła Laura zaraz na początku, więc jakby wyskoczyło coś nagłego, to nawet nie mam w czym zabrać kota do wetki![]()
Zamówiłam wczoraj na allegro. Ciekawe, kiedy przyjdzie.
Femka pisze:zapomniałam jeszcze o Femci
chodzę sobie dumna i blada po świecie, że Femcia jest najlepiej odkłaczoną kotką na świecie, bo uwielbia bezo-pet i ciągle się go domaga. To daję, jako deser.
I co dzisiaj? Femcia rzygnęła pięknym kłakowym glutem. Jakby nigdy w życiu odkłaczana nie była
Femka pisze:zapomniałam jeszcze o Femci
chodzę sobie dumna i blada, że Femcia jest najlepiej odkłaczoną kotką na świecie, bo uwielbia bezo-pet i ciągle się go domaga. To daję, jako deser.
I co dzisiaj? Femcia rzygnęła pięknym kłakowym glutem. Jakby nigdy w życiu odkłaczana nie była
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123, MB&Ofelia i 56 gości