maggia pisze:kalair pisze:![]()
Mniam, mniam!![]()
Bry!
No pewnie, że mniam!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Witam
To kiedy to spotkanie 11.07 i o której i gdzie.
To jest mój pierwszy wolny weekend i chętnie sie spotkam.
catawba pisze:Ale fajno się zapowiadaMadzia Ty spróbuj być, co?
![]()
ja mam nadzieję, że mi samej nic nie wyskoczy...![]()
Bry!
miłego dzionka!
Avian pisze:Dzień dobry
Czyli jednak ktoś jeszcze dobije do nas "miejscowych"![]()
![]()
Magda, a może kurierem to lekarstwo? Ja kupowałam na Filipinach, przychodziło kurierem w 3 dni, a cena nie była wcale zabójcza ...
cassidy pisze:maggia pisze:cassidy pisze:cassidy pisze:maggia pisze:cassidy pisze:nie wiem, o której będę.. w przyszły piątek (może czwartek.. musze sprawdzić), w ten piątek zresztą też (na 100%) mamy spotkania z doradcami kredytowymi.. nie wiem, ile to potrwa..
To się postaraj mieć spotkanie w czwartek.
tylko, że to już jest umówione, ale nie pamiętam na kiedy
niestety11 lipca na 18
edit: a i tak jestem do 17 w pracy, więc nie dałabym rady dojechać na 18 do Lubonia.
Ale dojedziesz?
nie wiem, do której to będzie trwało... na 18 idę tam.. jeśli to potrwa z godzinę, to nie wiem, czy ma sens, jak mam tam być o 19:30.. TŻ mnie udusi, jak będzie musiał co pół godz jeździć w tę i spowrotem
maggia pisze:Hannah12 pisze:Witam
Witam!![]()
11.07 o godzinie 18 w Luboniu, przy rynku jest jakaś nowa knajpka, ja tem jeszcze nie byłam. Avian dokładniewytłumaczy.
Haniu miło będzie Cię w końcu poznać.![]()
![]()
Zięcia już znam Twojego a Ciebie nie.
Hannah12 pisze:maggia pisze:Hannah12 pisze:Witam
Witam!![]()
11.07 o godzinie 18 w Luboniu, przy rynku jest jakaś nowa knajpka, ja tem jeszcze nie byłam. Avian dokładniewytłumaczy.
Haniu miło będzie Cię w końcu poznać.![]()
![]()
Zięcia już znam Twojego a Ciebie nie.
To ja się wpisuję wstępnie. Tylko proszę na pw namiary na ta knajpę. Zaznaczam, że Lubonia nie znam.
maggia pisze:cassidy pisze:maggia pisze:cassidy pisze:cassidy pisze:maggia pisze:cassidy pisze:nie wiem, o której będę.. w przyszły piątek (może czwartek.. musze sprawdzić), w ten piątek zresztą też (na 100%) mamy spotkania z doradcami kredytowymi.. nie wiem, ile to potrwa..
To się postaraj mieć spotkanie w czwartek.
tylko, że to już jest umówione, ale nie pamiętam na kiedy
niestety11 lipca na 18
edit: a i tak jestem do 17 w pracy, więc nie dałabym rady dojechać na 18 do Lubonia.
Ale dojedziesz?
nie wiem, do której to będzie trwało... na 18 idę tam.. jeśli to potrwa z godzinę, to nie wiem, czy ma sens, jak mam tam być o 19:30.. TŻ mnie udusi, jak będzie musiał co pół godz jeździć w tę i spowrotem
Przecież możesz z TŻ przyjechać, żeby w kółko nie jeździł.
catawba pisze:Ale fajno się zapowiadaMadzia Ty spróbuj być, co?
![]()
ja mam nadzieję, że mi samej nic nie wyskoczy...![]()
Bry!
miłego dzionka!
czarna.wdowa pisze:Zazdroszczę spotkanka![]()
Mam nadzieje że fotki pojawią się w wątku![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości