jerzykowka pisze:Ogonek? mniam, mniam
Zwłaszcza cudzy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jerzykowka pisze:Ogonek? mniam, mniam
Wojtek pisze:Gen, a którego to musiałem wyławiać ze swojej zupy?
Gen pisze:Wojtek pisze:Gen, a którego to musiałem wyławiać ze swojej zupy?
no wlasnie albo Tulke albo Ryska, chociaz w czasach kociectwa to Rysiek byl wszystkozerny i najwiecej jadl, jak je oddawalam to dorywnywal juz prawie waga Mefisiowi, ktory na poczatku byl prawie 2 razy wiekszy.
ewaw pisze:[ Rudi ma nowy przydomek: Rudi Gryzałka
Nelly pisze:ewaw pisze:[ Rudi ma nowy przydomek: Rudi Gryzałka
Bardzo przyjemne imię, bardzo. Jeszcze mu się spodoba i co? Będzie chciał, żeby zostałoi nie przestanie
![]()
ewaw pisze:[ Ale może zrozumie, jak się mu będzie tak ciągle dmuchać, przy każdym gryzieniu???
ewaw pisze:Dziś rano Rudi zrobił kałużę w przedsionku![]()
![]()
Zupełnie nie wiem, dlaczego..
Nelly pisze:ewaw pisze:Dziś rano Rudi zrobił kałużę w przedsionku![]()
![]()
Zupełnie nie wiem, dlaczego..
może to jednorazowy wybryk, coś mu mocno nie pasowało?
Miemy nadzieję.
za poprawę humoru Rysia, żeby się nie pożarły jak piszesz
Nelly pisze:(...)Mauryrcy wycwanił się już na tyle, że w momencie jak dmucham przymyka oczy, cofa głowę - i w momencie w którym muszę nabrać powietrza aby dmuchnąć znowu gryzie szybko, ja ponownie dmucham on ponownie przeczekuje i znowu gryzie. (...)
Wojtek pisze:[Kiedyś czytałem, jak ktoś oduczył psa gryzienia: za każde ugryzienie oddawał ugryzieniem psa w ucho
Nelly pisze:Co do gryzienia, mam złe wieści z frontu. Mauryrcy wycwanił się już na tyle, że w momencie jak dmucham przymyka oczy, cofa głowę - i w momencie w którym muszę nabrać powietrza aby dmuchnąć znowu gryzie szybko, ja ponownie dmucham on ponownie przeczekuje i znowu gryzie. Ogólnie trochę stara się ograniczyć (nie wolno! też mówię), ale jak ma naprawdę ochotę chapnąć to nic mu nie przeszkadza. Paskuda jedna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Kankan, zuzia115 i 37 gości