Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bmg pisze:bardzo ładny kotek!!!!!!!
nie czytałam postów jeszcz
kotek bardzo ładny!!!!!!!!!!!!!!!!
podobny do poprzedniego naszego
moniex pisze:a mnie zawsze rozczulają zdjęcia przytulonych Leti i Lolka... tak pięknie wygląda ta kocia miłośći żałuję, że moja Nuna nie doczekała takich chwil...
mam nadzieję, że przytulają się teraz z Froduniem za TM :*
bellavita pisze:moniex pisze:a mnie zawsze rozczulają zdjęcia przytulonych Leti i Lolka... tak pięknie wygląda ta kocia miłośći żałuję, że moja Nuna nie doczekała takich chwil...
mam nadzieję, że przytulają się teraz z Froduniem za TM :*
Na pewno się przytulają i serce mi mówi, ze my też je pewnego dnia przytulimy
moniex pisze:Bella mam propozycję. a może tak na początku swojego drugiego wątku opiszesz nam wszystkie swoje futra? oczywiście ze zdjęciami!!głupio mi się przyznać, ale ja się czasami gubię... najlepiej znam historię Leti, Lolka chorobę znam, ale nie wiem jak do ciebie trafił
no a masz jeszcze Bianusię i psicę Goyę (jeśli przekręciłam imię, to przepraszam
) czy zapomniałam o jakimś futrze?
Kicia_ pisze:moniex pisze:Bella mam propozycję. a może tak na początku swojego drugiego wątku opiszesz nam wszystkie swoje futra? oczywiście ze zdjęciami!!głupio mi się przyznać, ale ja się czasami gubię... najlepiej znam historię Leti, Lolka chorobę znam, ale nie wiem jak do ciebie trafił
no a masz jeszcze Bianusię i psicę Goyę (jeśli przekręciłam imię, to przepraszam
) czy zapomniałam o jakimś futrze?
Świetny pomysł!
A oprócz wymienionej czwórki jest jeszcze Tosia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 26 gości