Mała1 pisze:no dobra, dorwałam sie do netu na dłuzej.
Pianko-czy to naczy ze dziewczynka ma u Was dom stały????????![]()
Halbina-jak maluszek? napisz cos????/???
Jestem słuchajcie wykonczona psychicznie tą niewiedza jak bedzie z maluszkami wszystkimi-bardzo sie martwie. Mam nadzieje,ze w pluckach wszystko oki![]()
Ten czarnuszek od Ciebie bettysolo jeszcze przedwczoreaj był w b.dobrej formie-ale u takich malców to taka straszna loteria,czy sie zdąży.
Karm go mlekiem, masuj brzuszek-a jutro rano wet-moze trzeba dac jakiegos dodatkowo wzmacniacza. Nie wiem.
Też sie bardzo o niego martwie.Mam nadzieje ,ze płucka oki![]()
Tangerine rozmawaiła z ,,jego rodzenstwem,, -one pojadły ze strzykawy.Teraz spią.
Jutro weterynarz.
U,,ostatniej,, burasi tez ponoc całkiem oki-juz po przegladzie u weta-dosała cos na powstrzymanie biegunki-kontrola jutro.
Ten maluch, o którego bałam sie wczoraj ,ze wrtóci, wrócił.
I co gorsza mielismy niezła przeprawe z rodziną patologiczna troche, która chciała go adoptowac.
Trafił w koncu do domku rodziny jednej z dogomaniaczek![]()
Fajnie trafił![]()
M_o-u maluchów biegunka moze byc z tysiaca rzeczy-jak jutro nadal bedzie -lepiej isc do weta chyba.
Mika-najwazniejsze, ze mały je-ale biegunke trzeba powstrzymac koniecznie.
Smacta to delikatny srodek dorazny, idz z nim doi weta, nich da leki na biegune.
Na razie go nie odrobaczaj.
I raczej nie urozmaicaj za bardzo jedzenia-niech je tylko kuraka
cdn
Moi rodzice deklaruja, że Malutka czarno-biała

Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze. Wczoraj zaprawiłam ją Strongholdem. Jest bardzo zaaklimatyzowana, bawi się, swobodnie porusza się po domu, no i robi twarde coopki, z czego się bardzo cieszę i czego życzę wszystkim maluszkom.