Moderator: Estraven
_kathrin pisze:dziś nastąpiła nowa dostawa kotów łomiankowskich
-duży kilkuletni kocur, piękny rudy miziasty, w klatce-łapce wywalił brzuch do głaskania. dla niego też potrzeba DT. ma blizny na karku i szyi (wygląda jak po pogryzieniu przez psa
_kathrin pisze:-duży kilkuletni kocur, piękny rudy miziasty, w klatce-łapce wywalił brzuch do głaskania. dla niego też potrzeba DT. ma blizny na karku i szyi (wygląda jak po pogryzieniu przez psa)
karolinah pisze:_kathrin pisze:-duży kilkuletni kocur, piękny rudy miziasty, w klatce-łapce wywalił brzuch do głaskania. dla niego też potrzeba DT. ma blizny na karku i szyi (wygląda jak po pogryzieniu przez psa)
HA!
To ja juz wiem kogo dzisiaj widzialam w lecznicy jak czekalam na swoja kolejke:)
Rudasek faktycznie przesliczny.
_kathrin pisze:aj zapomniałam
miałam dokonać publicznej samokrytyki![]()
![]()
![]()
po raz kolejny okazało się że nie posiadam czegoś takiego jak orientacja w terenie. nie mogłam znaleźć drogi na działkę na której byłam kilka razy![]()
na szczęście jopop w pełną wyrozumiałością wytłumaczyła nam odpowiednią drogę. i nie zabiła mnie za telefon o 7 rano![]()
ale, ale następnym razem trafię. zapisałam sobie numer działki
Minitaur pisze:_kathrin pisze:aj zapomniałam
miałam dokonać publicznej samokrytyki![]()
![]()
![]()
po raz kolejny okazało się że nie posiadam czegoś takiego jak orientacja w terenie. nie mogłam znaleźć drogi na działkę na której byłam kilka razy![]()
na szczęście jopop w pełną wyrozumiałością wytłumaczyła nam odpowiednią drogę. i nie zabiła mnie za telefon o 7 rano![]()
ale, ale następnym razem trafię. zapisałam sobie numer działki
Jesteś pewna, że zapisałaś nr tej "naszej" działki, a nie działki z tym połamanym kocurkiem?![]()
Następnym razem trafisz z pewnością - bo z nami jedziesz![]()
Minitaur pisze:Ten dziki potfór już pod rękę sam przychodzi na mizianko.
Błękitka bez protestu wszamała scanomune ze strzykawy, zaraz będziemy zakraplać oczy - zobaczymy, czy też tak łatwo pójdzie. Drapana za uchem mruczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 196 gości