Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aniaposz pisze:A tak sobie wpadłam.Zaznaczyć teren i ucieszyć się, że z Pestulą lepiej. Tanita wie kto zacz.
Uschi pisze:aniaposz pisze:A tak sobie wpadłam.Zaznaczyć teren i ucieszyć się, że z Pestulą lepiej. Tanita wie kto zacz.
Ja też wiem
joshua_ada pisze:A takie coś znalazłam:
http://merlin.pl/Koty_Uschi-Birr/browse/product/1,139608.html
No i co się nie chwali?!![]()
![]()
![]()
Żartowałam!
Uschi pisze:joshua_ada pisze:A takie coś znalazłam:
http://merlin.pl/Koty_Uschi-Birr/browse/product/1,139608.html
No i co się nie chwali?!![]()
![]()
![]()
Żartowałam!
Ba. Jakby ktoś KOTa dokładnie czytał, to by wiedział, że JA tam publikuję!
![]()
Tzn babka, która dokładnie tak samo jak ja się nazywa
(a moje imię i nazwisko to nie jest częste połączenie)
Uschi pisze:A my czekamy na gości
Goście będą za tydzień
Uschi pisze:czarne-czarne
genowefa pisze:Uschi pisze:czarne-czarne
Atka pisze:Oto Brysia:![]()
![]()
![]()
Brysia ma 8 lat i cudowny charakter. Jest przekochana, miziasta, grzeczna, dobrze wychowana, prawdziwa kocia dama. Kompletnie bezproblemowa. Doskonale znalazła się w towarzystwie dzieci w rozmaitym wieku, także dość małych i nieco rozwrzeszczanych![]()
Do tego śliczna jak z obrazka. Zdrowa, szczepiona, kastrowana. No koci ideał po prostu
Ideał jednakowoż uważa, że skoro już jest takim ideałem, to ma Nowemu Domowi wystarczyć i już. Brysia, delikatnie rzecz ujmując, nie przepada za innymi zwierzętami i szuka domu, w którym będzie jedynym czworonogiem.
Wiem, że domu forumowego nie znajdzie właśnie ze względu na to, że musi być jedynym kotem, ale może ktoś z Waszych znajomych albo rodziny marzył o rudej kotce?
Uwaga dla Kochanych Cioteczek: z pewnych względów nie mogę Brysi ogłaszać w klasycznych serwisach ogłoszeniowych, a już na pewno nie może się pojawić na Allegro. Gdyby ktoś chciał gdzieś ją ogłosić, proszę o kontakt. Zrobię też lada chwila papierowe ogłoszenie dla panienki i będę bardzo wdzięczna wszystkim mieszkańcom stolicy, którzy będą mogli je wydrukować i powiesić w swojej okolicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości