3 tygodniowe kociaki- na tymczasie u Corse (Wawa)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 18, 2008 13:08

Ja wiem, że ich nie lubię, ale w ogródku mam Bolkę (czarno-biała) i PrawieBiałą (z elementami czarnego). Dzisiaj odbieram od Jopop kolejną trójkę do adaptacji w Otwocku, no i oczywiście wszystkie są w tej samej tonacji czarno-białej... 8O
A w kwestii DS, to moja czwórka (nie licząc tymczasów :? ), to już FINITO. I proszę mnie tu nie brać na słodkie oczęta. :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw cze 19, 2008 14:42

Jako, ze nadszedł czas na szukanie maluchom domków, krótka prezentacja stadka Szarańczy :D

Z numerem 1.,
Biało-czarny chłopiec
Najmniejszy z rodzeństwa, ale nie daje się łatwo ;) Je dużo, mruczy słodko i ma prześliczny, niewinny wyraz buzi. Będzie z niego słodki miś do przytulania, który wieczorami będzie zabijał myszy...oczywiście te pluszowe ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

:lol:
Obrazek

Z numerem 2.
Czarny chłopiec
Największy z towarzystwa, nigdy nie przestaje być głodny, łobuzuje, gania za myszkami i tłucze rodzeństwo....a przy tym jest straaaasznie słodki, robi maślane oczka jak się do niego mówi, a mruczy chyba najgłośniej

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Z numerem 3.
Szylkretowa dziewczynka
Dama jakich mało, przydomek: Królewna 8) . Lubi biegać i skakać z resztą, ale najlepsza zabawa jest pod jej dyktando, głośno protestuje gdy coś idzie nie po jej myśli...nie przepada za braniem na ręce wbrew jej woli, za to kiedy sama przyjdzie do człowieka, to trzeba głaskać ją i tylko ją. Królewna wtedy łaskawie odwdzięcza się pięknym mruczeniem, a czasem (jak się zapomni ;)) nawet barankuje :lol: :lol: No zobaczcie sami, jaka królewska minka :D

Obrazek

Uśmiech dla poddnych

:twisted:
Obrazek
Obrazek

Przyłapana na drzemce
Obrazek

I z numerem 4.
Moja ulubienica i faworytka
Czarna dziewczyna
Absolutnie najkochańsza, przydomek: Moja ;) (proszę się nie sugerować - ona u mnie nie zostanie :P). Uwielbia ludzi, przylatuje na kicianie i ładuje się na kolana....uwielbia drapanie i mizianie, daje buziaki noskiem i ogólenie jest :1luvu: :1luvu: :1luvu: . Także oddam tylko komuś wyjątkowemu!!!
Zobaczcie jaka słodka :aniolek:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

No to teraz poprosimy o domki 8) 8) Szukamy fajnych ludzi co zechcą nas pokochać póki śmierć nas nie rozłączy ;)
Obrazek za TM [*]

Corse

Od: Śro sie 06, 2003 15:18

Post » Czw cze 19, 2008 15:47

Z czarnym kotem każdemu do twarzy. 8)
Obrazek

Agneska

Post » Czw cze 19, 2008 21:15

Corse, podaj mi namary do siebie - poogłaszam maluchy
Obrazek

morisowa

Od: Wto lut 28, 2006 9:31

Post » Nie cze 22, 2008 1:13

No, same piękności.. :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Nie cze 22, 2008 21:57

Słodkie są :love: :love: :love: :love:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon cze 23, 2008 9:13

Co słychać? Zdrowo?

Kaprys2004

Post » Pon cze 23, 2008 9:30

piękne są, cudne:D:D:D po prostu sama słodycz:D!
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Pon cze 23, 2008 10:53

żyjemy, mamy się dobrze i rozrabiamy na całego :D
Z nowości - jemy już suche jedzonko i pijemy z michy 8) 8) 8)

A z nowości domkowych ;) - mieliśmy wczoraj odwiedziny potencjalnej Pańci ;) Pańcia została zmolestowana :twisted: :twisted: i zastanawia się nad wzięciem od razu dwójki szarańczy :D
Na razie padło na czarnego kocurka, a na dokładkę któraś z kotek będzie...Czekamy na ostateczną decyzję, ale mam nadzieję, że uda się Pani wyperswadować, że co dwa koty to nie jeden :roll: (o kciuki poproszę ;))

A przed chwilą miałam telefon od Pana, który chce drugą kotkę (w zależności od tego która zostanie). Do domku niewychodzącego, Pan bardzo sympatyczny, dzwonił z ogłoszenia (dzięki Morisowa :D). Mam się odzywać jak będę wiedziała, która niunia zostanie.

Także jak wszystko pójdzie dobrze, to zostanie mi tylko krówek bez domku. Ale jako że słodki i śliczny, to wierzę że i on znajdzie kogoś, kto się w nim zakocha :roll: :roll:
Obrazek za TM [*]

Corse

Post » Pon cze 23, 2008 13:07

Kilka fotek z soboty

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek za TM [*]

Corse

Post » Pon cze 23, 2008 14:46

Ależ Ci te koty porosły. :1luvu:
I zbyt kotów też Ci dobrze idzie. :ok: :ok: :ok: :ok:

Jeszcze raz dziekuje za zakupy!
Obrazek

Agneska

Post » Czw cze 26, 2008 10:56

Chciałam poinformować, że mała szylkretka pojechała wczoraj do nowego domku :)
Domek bardzo fajny, młodzi ludzie, ale mają już doświadczenie z kotami, umowa adopcyjna podpisana bez problemu, kocia z pewnością będzie wyniuńkana i wypieszczona jak trzeba, bo Pani bardzo o kotku marzyła, a że do tego dużo czasu spędza w domu, to będzie miała towarzyszkę ;) Bardzo się cieszę, że mała tak fajnie trafiła...zaprosimy nowych właścicieli na forum, może sami napiszą jak im się nowa znajomość układa :D

Czarny chłopak jedzie do nowego domu w niedzielę...Domek znajomej, która o kocie myślała już od kilku miesięcy i tak się szczęśliwie złożyło, że trafiła na nas ;) Chcieliśmy jej wcisnąć od razu dwójkę rodzeństwa, ale się sie dała :twisted: :lol: :lol: Jeden kociak w domu wystarczająco ją przeraża ;).

Czarna kotka miała wczoraj wizytę, ale nie wypadła zbyt dobrze, bo koniecznie chciała spać i uciekała za łóżko do swojej sypialni :roll: :roll: :roll: wyszło, że jest alienem, więc nie wiem czy Państwo się zdecydują. Czekam na decyzję.

A białaskiem był zainteresowany jeden sympatyczny Pan, miał uzgodnić z dziewczyną i dać znać czy się decydują.

Także jeszcze dwójka malców póki co nie ma pewnych domków, ale wierzę, że szybko się ktoś znajdzie.
Obrazek za TM [*]

Corse

Post » Czw cze 26, 2008 11:22

o jak fajnie:)) !
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Czw cze 26, 2008 12:20

No to kciuczki za tę dwójkę :D

Kaprys2004

Post » Czw cze 26, 2008 22:35