Moderator: Estraven
Olinka pisze:Mi się w końcu udało drugi raz zagłosować.
Lidka pisze:Wyglada na to, ze sprawdzaja IP i ktos od nas z pracy na cos głosował, bo mam komunikat, ze juz glosowalam.
mjs pisze:Lidka pisze:Wyglada na to, ze sprawdzaja IP i ktos od nas z pracy na cos głosował, bo mam komunikat, ze juz glosowalam.
Ja mam to samo, tyle że ktoś głosował z mojego komputeraTo pewnie znowu IP zmienne, czy niezmienne, nie znam się...Jutro zagłosuję z cudzego komputera.
mjs pisze:Lidka pisze:Wyglada na to, ze sprawdzaja IP i ktos od nas z pracy na cos głosował, bo mam komunikat, ze juz glosowalam.
Ja mam to samo, tyle że ktoś głosował z mojego komputeraTo pewnie znowu IP zmienne, czy niezmienne, nie znam się...Jutro zagłosuję z cudzego komputera.
xyz pisze: cos nie tak z tym głosowaniem.Klikam i jestem informowana, że z mojego komputera oddano już głos, chociaż stronę widzę pierwszy raz w życiu.
Klikam na innego kandydata i wszystko ok. tzn. mam podac maila itd.
Amika6 pisze:Na krakvecie znajoma napisałaxyz pisze: cos nie tak z tym głosowaniem.Klikam i jestem informowana, że z mojego komputera oddano już głos, chociaż stronę widzę pierwszy raz w życiu.
Klikam na innego kandydata i wszystko ok. tzn. mam podac maila itd.
Ja mam to samo w domu .... już drugi dzień.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości