a ja teraz przede wszystkim
Spóźnione..........

Wszystkiego naj,naj,naj,naj,naj,naj
samego szczęscia, duzo miłości na
Nowej Drodze Życia
życzymy
naszej kochanej Inez_Chorzów
Bądzcie szczęśliwi nowozency

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:
Ale dziewczyny-jestesmy juz dosłownie bez złotówki![]()
A bazarki teraz kiepsko idą.
Lidka pisze:Gdzie u nas mozna dostac interferon?
To nie moja potrzeba, a 4 maluchow, ktore dostaja cykloferon. Cykloferon maja od Marty.
Wet powiedzial, ze przed zapaleniem pluc moze je uchronic cykloferon.
Wie ktos moze?
Ja walcze tez w piwnicy z obrzydliwym zpaleniem spojowek. Zupełnie nie chca sie dwa oczka wyleczyc. Nawet Tobrexem. Moze ktos ma jakis pomysl.
Cos teraz wrednego w powietrzu lata. Moze takie cos jak ten ludzki wirus , ktory mnie np odebral mowe na prawie tydzien.
Ja juz nie mam sily walczyc o te koty:(
ko_da1 pisze:nie mam pojęcia ile wet dzis zapomniałam zapytać , byłyśmy w gabinecie ja Mo i karee ponad godzine , Tadzio ma obustronne zapalenie płuc i bolesną tchawice opuchniętą , z noska sie leje surowicze narazie, ale ropą już podśmierduje z oczkami to samobył dzis godzine w namiocie tlenowym zeby mu troszke pomoc bo bardzo zle mu sie oddycha , dostał Zylexis, mocniejszy antybiotyk i tolfedin , może coś jeszcze potem dopytam , południu ide z nim drugi raz zobaczyc na ile leki pomogły, jak nie za bardzo dostanie steryd bez tego może być tragicznie .....ostatnio na koncie u mnie miałam juz 99 zł do zapłaty ( ja sie rozliczam zawsze na koniec miesiąca) za pierwszą wczesniejszą wizyte Tadzia i Dyzia, dzis doszło namniej 100 a to dopiero początek leczenia , no i trzymcie kciuki by nie przelazło to na mnoje maluchy
pozostałe malce karee mają gorączke , pipi powiększone węzły chłonne szyjne ale ogolnie ich stan jest dobry , na dzień dzisiejszy dostały BG i Biostyminke doustnie na 3 dni , Niusinka ma leki do oczka i mam nadzieje że uda sie je uratowac ale sytuacja też jest poważna niestety
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 87 gości