Satoru pisze:zigolo:D:D:D
ciekawe co mu dała:))
Łapą po łbie mu dała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Satoru pisze:zigolo:D:D:D
ciekawe co mu dała:))
ruru pisze:Już widzę ten tytuł
Puszkin czyli Miłość Odnaleziona w Szafie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Satoru pisze:albo na 1szą stronę faktu - zdjęcie z szafy i wielki napis: zaPUSZKOwani!
joshua_ada pisze:Czytam newsy i dochodzę do wniosku, że Puszkin jest najbardziej tajemniczym kotem na świecie!!! On nawet podryw uprawia potajemnie, a jak potem Dobra Kobieta wraca do domu, to ściemnia, że był cały czas grzeczny pod namiocikiem![]()
Wiem, że kontakt z Panią Danutą nie jest ponoć łatwy, ale może propozycja zobaczenia Puszkina ją ucieszy. Może ew. namiary ma Jana - ale to nie jest pewne, bo chyba P. Danuta nie bardzo chciała.
Jana pisze:Śledzę wątek. Jak tylko będę miała okazję popytam o p. Danutę. Sporadycznie mam kontakt z jej siostrą.
Aleksandra59 pisze:Jana pisze:Śledzę wątek. Jak tylko będę miała okazję popytam o p. Danutę. Sporadycznie mam kontakt z jej siostrą.
Jeżeli p. Danuta będzie chciała zobaczyć Puszkina mogę po Nią pojechać. Tylko czy to jest dobry pomysł? Niby sama wywołałam ten temat, ale mam coraz większe wątpliwości. Może sama informacja, że Puszkin ma się w miarę dobrze wystraczy.
Ale z drugiej strony przecież p. Danuta koty w lecznicy odwiedzała. A nagle nie ma tych kotów, bo zabrali jeTyle straciła, a teraz jeszcze koty straciła - jak myślę o tym to ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, puszatek i 58 gości